Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Verdiği sözler sözümüzdür; Başkanımızın sözlerinin arkasındayız!

AK Parti Aksaray İl

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, Demirci kasabasında AK Parti Belediye Başkan Adayı İsmail Kav’ın düzenlemiş olduğu  iftar programında yaptığı konuşmada partinin sadakat ilkelerine vurgu yaptı.

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk konuşmasında, Demirci Belediye Başkan adayımız İsmail Kav kardeşimizin, başkanımızın, bütün sözlerinin ve projelerinin arkasındayız. İsmail Başkanımızın verdiği sözleri gerek milletvekillerimizle, gerek teşkilatımızla verdiği sözlerin yanındayız. Verdiği sözler bizim sözümüzdür. Demirci için asfalt, doğalgaz, iskanevleri, bu işler zaten AK partinin her zaman yaptığı işlerdir. Demirci’de de bunları yapacağımıza söz veriyoruz.

Aksaray’ımızda Cumhurbaşkanımızı ağırladık. Demirci’den de yoğun bir katılım vardı. Orada sözün büyüğünü Cumhurbaşkanımız, İsmail Kav kardeşimizin elini tutup kaldırdığın da sözün büyüğünü verdi. Biz Cumhurbaşkanımızın sözünün üstüne söz tanımayız. Verdiği sözleri 22 yıldır yaptığını da hepimiz biliyoruz. 1994 yılında başlayan AK Belediyecilik 30 yıldır belediyeciliği şaha kaldırmış bir liderin emrinde çalışan teşkilatlarız. 30 yıldır iktidarda kalıyorsa bu demektir ki bütün verdiği sözleri tutuyor demektir.” dedi.

Aktürk konuşmasında, Gülağaç’ta, Demirci’de ve Gülpınar’da olduğu gibi birçok yerde AK Parti kazanacak. Buralara AK Parti olacak ta hizmet gelmesinde ne gelecek.

AK Parti treninden inen orada kalır. Tekrar trene binmek isteyen gelir AK Parti ile birlikte çalışır. Seçimleri Başka partiden kazanıp, AK Parti’ye katılacak sözleri yanlıştır’ dedi.

AK Parti Aksaray il Başkanı Hamza Aktürk, Demirci kasabasında düzenlenen iftar programına katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Programda, AK Parti’nin Demirci Belediye Başkanı adayı İsmail Kav’ın projelerini desteklediğini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da Aksaray’da yaptığı mitingde bu desteği gösterdiğini belirtti.

Konuşmasında, Partinin sadakat ilkesine vurgu yaparak, AK Parti çatısı altında olanların bu çatı altında kalacaklarını ve parti değiştirmeyeceklerini dile getirdi. Seçimlerin ardından bazı belediye başkanlarının parti değiştireceği iddialarına da açıklık getirerek, partinin sadakat ve birlik içinde olduğunu vurguladı.

Hamza Aktürk, Partinin prensiplerine bağlı kalarak, seçim sonrası partiye katılmak isteyenlerin bugün gelip çalışarak kazanabileceklerini söyledi. Parti değişikliğine gerek olmadığını vurgulayan Aktürk, AK Parti’nin birlik ve beraberlik içinde hizmet etmeye devam edeceğini vurguladı.

Haber: Ağustos GERÇE