Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Küçükler Futbolda Kılıçarslan Rüzgarı: Aksaray Şampiyonu İlk Maçını Kazandı!

Küçükler Futbol Kategorisinde İlk Zafer: Kılıçarslanlar Eskişehir’i Penaltılarla Geçti.

Küçükler Futbol Kategorisinde İlk

Aksaray Kılıçarslan Orta Okulu futbol takımı, Kırşehir’de düzenlenen şampiyonada çıktığı ilk maçta Eskişehir’i penaltılarla mağlup ederek başarılı bir başlangıç yaptı.

Aksaray’ın gurur kaynağı Kılıçarslan Orta Okulu futbol takımı, Kırşehir’de düzenlenen küçükler futbol şampiyonasında iddialı bir başlangıç yaptı. İlk maçlarında Eskişehir’le karşılaşan takımımız, maçı normal süresi 1-1 biten skorla tamamladı. Ancak penaltı atışlarında rakibini 3-2 yenerek önemli bir galibiyet elde etti. Takımımız, yarın Niğde ile karşılaşacak ve pazar günü ise Ankara temsilcisiyle mücadele edecek. Bu başarı dolu yolculuk, Kılıçarslan Orta Okulu’nun spor alanındaki yükselişini bir kez daha gözler önüne seriyor.

Kılıçarslan Orta Okulu Futbol Takımı Antrenörü Kadir Aydın: “Bu başarı, takımımızın yoğun çalışmalarının bir göstergesidir. Çocuklarımızın azmi ve disiplini sayesinde bu noktaya geldik. Önümüzdeki maçlarda da aynı azimle mücadele ederek Aksaray’ı en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz şeklinde konuştu. Haber; Fatma Altınok