Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sosyal Hizmetlerin İncelendiği Özel Ziyaret: Ortaköy’de Neler Yaşandı?

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü ve ekibi, Ortaköy Sosyal Hizmet Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Aksaray Aile ve Sosyal

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nurettin Ulaş ve beraberindeki heyet, Ortaköy Sosyal Hizmet Merkezi’ni ziyaret ederek çalışmaları değerlendirdi.

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nurettin Ulaş, İl Müdür Yardımcıları ve Aksaray Sosyal Hizmet Merkezi Müdürleri ile birlikte Ortaköy Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Ziyaret sırasında, merkezin faaliyetleri hakkında detaylı bilgi alındı. Müdürler, merkezin çalışmalarını yerinde inceleyerek, hizmetlerin etkinliğini değerlendirdiler ve gelecek planlamaları hakkında istişarelerde bulundular. Ziyaretin amacı, Aksaray’da sosyal hizmetlerin kalitesinin artırılması ve vatandaşlara daha iyi hizmet sunulması olduğu ifade edildi.

 

Ziyaretle ilgili İl Müdürü Nurettin Ulaş”Ortaköy Sosyal Hizmet Merkezi’nin çalışmalarını yakından inceleme fırsatı bulduk. Burada yürütülen hizmetlerin etkinliğini değerlendirdik ve merkezin gelecek planlamaları hakkında istişarelerde bulunduk. Amacımız, Aksaray genelinde sosyal hizmetlerin kalitesini artırmak ve vatandaşlarımıza daha kapsamlı destek sağlamaktır dedi. Haber; Hakan Hidayet Deniz