Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray çiftçilerine müjde: 92 Milyon TL tarımsal destek ödemeleri başladı!

AK Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, Aksaray’ın tarımsal potansiyeline destek olmak amacıyla önemli bir adım attı. Çiftçilere yönelik 92 milyon TL tutarında tarımsal destekleme ödemelerinin hesaplara yatırılmaya başlanıldığını söyledi.

AK Parti Aksaray Milletvekili

Milletvekili Altınsoy, Tarım ve Orman Bakanlığının Aksaray çiftçilerine yönelik hazırladığı destek paketinin detaylarını açıkladı. Toplamda 92 milyon 211 bin 589 Türk Lirası tutarında tarımsal desteklemenin çiftçilerin hesaplarına aktarıldığını belirtti.

Altınsoy, bu destekleme kapsamında Aksaray’da 6.758 buzağı üreticisine 48 milyon 447 bin 557 TL tutarında ödeme yapılacağını ifade ederken, çiğ süt desteklemesi olarak da 7.476 üreticiye 45 milyon 764 bin 32 TL ödemesinin gerçekleştirileceğini vurguladı.

Ödemelerin, çiftçilerin TÇ numaralarının son rakamlarına göre 26 Nisan, 3 Mayıs ve 10 Mayıs tarihlerinde yapılacağını aktaran Altınsoy, bu desteklemelerin çiftçilerin üretim kapasitelerini artırarak tarımsal sektöre olan katkılarını daha da güçlendireceğini belirtti.

Aksaray çiftçileri, bu desteklerle tarımsal faaliyetlerini daha verimli bir şekilde sürdürerek ekonomik anlamda da güçlenmeye devam edecekler. Haber: Avni KURU

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer,
Sıradaki Haber Aksaray’da sabahın ilk ışıkları: Başkanın Dinçer’in sıcak çorba ikramıyla aydınlanıyor!