Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Fatma Bilgiç

ULU HAKAN ABDULHAMİT HAN HZ

Hangi vakit Abdülhamit Han Hz diyerek adını ansam içimde derin bir yara sızlar.
Abdülhamit Osmanlı padişahlarının otuz dördüncüsü, İslam halifelerinin doksan dokuzuncusudur.

Abdülhamid’in keskin zekasını, adaleti ve dürüstlüğünü tüm dünya bilirdi. Alman birliğini kurmuş olan prens Bismark şöyle der:
Dünyada yüz gram akıl varsa bunun doksan gramı Abdülhamit han’da beş gramı bende, beş gramı dünyanın diğer idarecilerindedir. Abdühamid’in aklına zekasına hayranım.
Abdülhamit han en zorlu yıllarda yılmadan bıkmadan tam otuz üç sene devletini idare etmiştir.
En üzücü olan ise etrafında onlarca gizli ajan ve kripto masonlar vardı. Abdülhamit han bir taraftan batı ile mücadele ediyor, bir taraftan milletini devletini idare ediyor, diğer taraftan hainlerle cihat ediyordu.
Bugün RECEP TAYİP ERDOĞAN’nın yaşadıkları gibi…
Abdühamit han hazretlerinin rakipleri ermeni ve Yahudilerdi.
Çünkü Yahudiler 1982 tarihinde Abdühamit’e dediler ki: Osmanlının tüm borçlarını ödeyelim, bunun karşılığında Filistin’de bize toprak ver.
Ulu hakan bunu diyen Yahudi Teodor hertzel’e:
BEN FİLİSTİNDEN BİR KARIŞ DAHİ TOPRAK SATMAM! BU VATAN BANA DEĞİL,MİLLETİME AİTTİR. MİLLETİM O TOPRAKLARI KANLARINI DÖKEREK KAZANMIŞ, ŞEHİT KANLARI İLE ALINAN VATAN PARÇALARI, PARA İLE SATILAMAZ. BİLİNİZ Kİ, BEN CANLI BİR BEDEN ÜZERİNDE SİZİN YAPMAYI PLANLADIĞINIZ HAİN AMELİYATA ASLA MÜSADE ETMEM…
İşte söz, işte lider…
 O günden sonra Yahudiler daha büyük bir kinle Abdülhamid’i karalamaya başladılar. Önce İstanbul’da, sonra Selanik’te ittihat ve terakki cemiyetini kurdurarak vatanın bir kısım bedbaht evlatlarını bir propaganda sisinde boğdular.
Daha da acısı, bir asırdır Abdülhamit’in torunlarına dedeleri ulu hakanı kızıl sultan olarak tanıttılar.
Ey ulu hakan! Abdülhamit han Hz…
Biz seni, senin değerini, sana yapılanları, sana kıyanları unutmadık unutmayacağız. Seni seven seni her an yad eden torunların var, mezarda rahat uyu, her doğum sancılı başlar.
Sultanım! duy feryadımı yürek yangınım var, Bitmedi kinleri, hala sana kızıl sultan diyorlar, Milletinden bazısı, düşmanla aynı saftalar, Sesleniyoruz Sultanım! Ama duymuyorlar.
Rabbimiz şahidimiz olsun ki: biz Osmanlı torunları olarak şehit kanıyla kazanılmış bu aziz topraklarda, öz vatanımızda garip kalsak da, her ne pahasına olursa olsun, Hz MUHAMMED’in yürüdüğü yolda yürümeyi kendine gaye edinmiş, medeniyetin zirvesi olan Osmanlıyı, unutmadık unutmayacağız. Muhterem Abdülhamit han hazretlerini Rahmetle, saygı sevgi muhabbet ve hürmetle yad ediyoruz.
Cennette görüşmek üzere Sultanım! Ruhun şad, mekanın cennet olsun.
Allah yar ve yardımcımız olsun.
Selam ve dua ile…

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER