Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Ağustos Gerçe

Bir galibiyet çok şey ifade eder

Bir galibiyet çok şey ifade eder

Bilal BÖLÜKBAŞ YAZIYOR

Aksaray Belediyespor 14 Ekim 2023 Cumartesi günü Aksaray’da Dağılgan stadyumunda Ankara’nın 2.lig temsilcisi Etimesgut Belediyespor’u konuk edecek. Ligde 8’nci haftaya ait karşılaşma saat 15’de başlayacak. Grubumuzda tüm maçlar Cumartesi günü oynanacak. Maçların cumartesi günü oynanmasının sebebi ise ligde 9’ncu hafta karşılaşmaları ise 18 Ekim 2023 Çarşamba günü oynanacak olmasından dolayı.

Aksaray Belediyespor yeni sezona yeni liginde yeni futbolcu ve teknik heyeti ile ne iyi ne de kötü başladığını bilebildi. Aksaray Belediyesporu izleyenler bu takım iyi futbol oynuyor. Pozisyona da giriyor ancak gol atamıyor yorumlarında bulunuyorlar.

İşte Motolux 68 Aksaray Belediyespor aynen bu şekilde, ligde 7 müsabaka oynadı. 4’ü deplasmanda, 3 ü kendi sahasında. Deplasmanda oynadığı 4 müsabakada kalesinde gol görmedi. Attığı tek golle de ligin ilk haftasında İskenderunsporu 1-0 mağlup etmeyi başardı. Ligde aldığı tek galibiyette o aslında.

Deplasmanda oynadığı diğer maçlarda Belediye Derincespor, Karamanspor ve Arnavutköy Belediyespor maçları başladığı gibi sona erdi. Federasyonun verdiği başlama puanı ve skoru olan 0-0’lık sonuçlarla ayrıldık.

Aslında, deplasmanda alınan beraberlikle oldukça güzel. Kendi sahamızda oynadığımız maçları kazandığımız zaman puan ortalaması da 2 olacak ki bugün bu takım 7 puan yerine 13 puanla üst sıralarda yer almasını bilecekti.

Temsilcimiz kendi evinde oynadığı üç müsabakada Uşaksporla 0-0 berabere kalmış, Amedspor ve Ispartaspora da aynı sonuçlarla 2-1 mağlup olmuştu.

Deplasmanda kalesini rakip takımlara kapatan bir Aksaray Belediyespor var. Kendi sahasında kalesinde gördüğü 4 gol.  İç sahada ise 2 gol attı. Ali Küçik attığı iki golle takımın en golcü oyuncusu. Yasin Abdioğlu ise attığı tek penaltı golü var bir de kaçırdığı penaltı atışı.

Son müsabakasında da maça yedek başladı.

Aksaray Belediyespor hafta sonunda sahasında Etimesgut Belediyesporu konuk edecek. Bu maçı kazandığı takdirde derin bir ohhh çekecek ve nefes alacak.

Aksaray Belediyespor’da Cumartesi oynanacak karşılaşma çok büyük önem taşıyor. Siyah- beyazlılara kazanmaktan başka skor yakışmaz. Önder Karaveli ve ekibinin futbolcularla alacağı sonuç takımın ve kendi gelecekleri konusunda da önemli olduğuna inanıyorum. Aksaray Belediyespor bir şekilden oynadığı güzel futbolun karşılığı olarak bu maçı kazanmak zorunda.

Zaten Aksaray Belediyespora baktığımızda puan aldığı takımlar daha çok alt sıralardaki takımlar. Uşakspor, belediye Derincespor, Karamanspor, Arnavutköy Belediyespor takımları takımımıza göre daha alt sıralarda yer alıyor. Lider Amed ve 3’ncü sıradaki Ispartraspora da yenildik. İlk hafta deplasmanda yendiğimiz İskenderunspor ile de aynı puanla yer alıyoruz.

Aksaray’a bahar gelsin istiyorsak, derin bir nefes alalım diyorsak Cumartesi günü sadece oyuna konsantre olarak, takımın galip gelmesi için destek olmalıyız. Sezon başından bu yanan devam edegelen şanssızlıklar ve direkten dönen toplar bu defa gol olur. Şöyle Karamansporun son hafta da Uşaksporu 4-0 mağlup ettiği gibi bizlerde Etimesgut Belediyesporu mağlup etmeyi başarırız.

Nasıl olsa deplasmandan bir şekilde puan alıp gelmeyi başarıyoruz. Bu sezon bir defa öne geçtiğimiz maçı da kazandığımızı da unutmayalım. Aksaray Belediyespor oyun mantalitesi olarak öne geçtiği maçı kazandığını da gösterdi. Haydi Hayırlısı diyelim.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER