Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Bilal Bölükbaş

Aksaray Belediyespor’da hazırıklar ne durumda? Kamuoyunun yönetimle ilgili düşüncesi nedir?

Bilal BÖLÜKBAŞ, Aksaraysporla ilgili yazdı!

Vakit, Aksarayspor zamanı!

Türkiye 2. Ligi Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Motolüx 68 Aksaray Belediyespor, yeni sezon öncesi yönetim kadrosunu yeniledi. Mustafa Alakuş Kulüp Başkanlığına, Ahmet Kulak As Başkanlığa, Oğuz Eren ise Genel Sekreterliğe seçildi. Yönetim Kurulu üyeliklerine Rafet Altınpınar, M. Muhammet Karaman, Seyfettin Karagöz, Mustafa Kurt ve Mehmet Tuğrul getirilmişti.

Aksaray Belediyespor yönetiminin kamuoyuna açıklanmasının ardından spor kamuoyu başta olmak üzere kamuoyunda olumlu tepki aldı. Aksaray belediye başkanı ve Aksaray Belediye spor fahri başkanı Evren Dinçer’in de desteklediği Aksaray Belediye spor yönetiminde şehrin özellikle iş dünyasında öneli isimler yer alıyor.

Aksaray Belediyespor yönetimi hem Aksaray belediyesine yakın hem de iş dünyasının gözde isimlerinden oluşuyor.

Kulüp Başkanı Mustafa Alakuş, şehrimizi köklü esnaflarından, dürüstlüğü başta olmak üzere kişilik olarak ta çok değer görüyor. Aynı zamanda Aksaray belediyesi meclis üyesi olarak ta görev alıyor.

Kulübün as başkanı Ahmet Kulak için tam bir değer, karakter ve iş dünyasında çok sevilen bir isim. Aksaray Belediyesinde direkt görevi olmasa da, Belediye Başkanı Evren Dinçer’e çok yakın ve iki iyi dost, aynı zaman da Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasının da Başkan yardımcısı, Tekstilciler derneğinin başkanlığını yapıyor. Bu sezon bir ton işinin içinde Aksarayspor sevdası uğruna işine iş kattı ve Aksaraysporun başarısı için emek verecek.

Genel Sekreter Oğuz Eren’de takımın muhasebe işlerini yönetecek. Şehrimizin sevilen mali müşavir ve muhasebecilerinden,

Mustafa Kurt, takımın iki sezondur isim ana sponsoru, Motolüx elektrikli araçların yönetim kurulu başkanı, takıma çok büyük destek veriyor. Organize Sanayi Bölgesindeki Motolüx fabrikası içi yurt içi ve yurt dışı üretimde önemli söz sahibi… Mustafa Kurt’ta Aksarayspor’un yanında olmaya devam ediyor.

Rafet Altınpınar, İş dünyasının sevilen karakterlerinden, iş dünyasında önemli söz sahibi, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasında Başkan yardımcısı olarak görev yapıyor. Aksaraysporu çok seviyor. Bu sezon işlerinin içerisine Aksaraysporu da dahil etti. Rafet Altınpınar ismi ile Aksarayspor yönetimi de daha da renklenecek.

Seyfettin Kara, Aksaray Organize Sanayi Bölgesinde AKEM makinenin sahibi, Aksaray Organize Sanayi Bölgesi yönetim kurulunda da iki dönemdir görev yapıyor. Bu dönem Aksaray Belediyesinde belediye Meclis Üyesi olarak ta görev alacak. Çalışkan bir iş insanı, Aksarayspor için kolları sıvayanlardan, ismi gibi Maşallah Karagöz… takıma çok katkı vereceğini ümit ediyoruz.

Mehmet Tuğrul, Organize Sanayi Bölgesinde Akalçı fabrikasının yönetim kurulu başkanı, takıma destek vermek için Mehmet Tuğrul’da ekibe dahil oldu. Aksarayspor için yollara düşecek isimlerden.

Muhammet Mustafa Karaman, Aksaray belediyesinde elektrik elektronik mühendisi olarak görev yapıyor. Takımın belediye kanadının sözcüsü olarak görev yapacak. Teknik kadro, kulüp ve yönetim arasında görev yapması bekleniyor.

Bu yönetim kurulu kamuoyu tarafından çok tutuldu. Başarılı olmaları için her kesimden destek geleceği belirtiliyor. Ortak nokta Aksarayspor olunca destek ve yanında olma zamanı bir kez daha kendisini yenileyecek. Hedefte üst lig olunca takımın yanında ve yakınında olma zamanı diye kamuoyu söylemlerine devam ediyor.

Aksaray Belediyespor, bu sezon transferleri ile yönetim kadrosu ve teknik kadrosu ile üst lig için hazır. Takıma destek veren belediye Başkanı var. Göreve geldiğin günden bu yana hep takımın yanında yer aldı. 4 yılda 2 şampiyonluk yaşadı. Bir de bunların yanında futbolu seven, Aksarayspor maçlarını şöyle göstermelik yarım saat yada 45 dakika izleyip tribünden ayrılan bir vali profilinden çok maçın sonuna kadar takımı izlemeyi tercih eden Trabzonlu valimiz Mehmet Ali Kumbuzoğlu var.

Aksarayspor’un başarısı için yönetim oluştu. Geçen yıl ki teknik kadro ile istikrar dedik yola devam ediyoruz. Nokta transferler yapıyoruz. İyi isimleri şehrimize getiriyoruz.

Aksaraysporu güzel günler bekliyor.

İnsanın şimdiden çıkarın kaş kolları, giyin formaları Dağılgan’a doğru yürüyün diyesi geliyor.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER