Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ÖNDER’DEN ANLAMLI PROGRAM

Önderaksaray ağaçören’de program düzenledi.

Önderaksaray ağaçören’de program düzenledi. programdan önce Önder başkanı kuddusibakar Öncüspor başkanı okan Çelik ve yönetim kurulu Üyeleri ağaçören kaymakamızikrullah erdoğan’ı ziyaret ettiler. 

sohbet ve istişarelerde bulundular. kaymakam zikrullaherdoğan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek dernek başkanlarına veüyelerine teşekkür etti. ardından programın yapılacağı ağaçören kapalı sporsalonuna geçildi. program Şehitlerimiz için saygı duruşu, İstiklal marşı vekuranı kerim tilaveti ile başladı. selam İmam hatipli şiirinin okunmasınınardından, selamlama konuşmasını ağaçören İmam hatip lisesi müdürü nihat kayayaptı.

daha sonra kürsüye davet edilen aksaray Önder başkanıkuddusi bakar yaptığı açıklamasında; “sevgili ağaçörenli kardeşlerim kıymetliveliler çok değerli öğrenciler Önder İmamhatipliler derneği olarak bugün buradasizlerle birlikte olmaktan çok mutluyuz. bizim için iki mühim mesele vardır. birincisinefsimizi muhafaza etmek, ikincisi ise neslimizi muhafaza etmektir. dünyevileşmeve sekülerleşmenin arttığı bir dönem de yaşıyoruz. yaradılış gayemizdenuzaklaştık. İslami kimliğimizi kazanarak, örf ve adetlerimize, gelenek vegöreneklerimize uygun, medeniyetimize sahip çıkarak yaşamanın elzem olduğunu belirtmekistiyorum.

kıymetli veliler sorumluluklarımızın bilincindeolmalıyız. Çocuklarımıza güvenmeli ve onların önünü açmalıyız. fikirlerine veprojelerine sahip çıkarak onları desteklemeliyiz. Çocuklarımızı bugünİmamhatipe göndererek, yarın onların melek olarak dönmelerini beklememiz hataolur. onlara zaman tanımalıyız. İmamhatipdeki manevi hava, çocuklarımızın birkısmına okurken sirayet eder, bir kısmına da hayata atılınca sirayet eder. Önemliolan bu okullarda almış olduğu dini bilgiyle hayatın her alanında görevalabilmeleridir.   sevgili öğrencilersizlerden de iki talebimiz var. birincisi kuranı kerim başta olmak üzere bolbol kitap okumanız ve kendinizi geliştirmeniz. İkincisi ise beş vakitnamazınızı aksatmadan son nefesinize kadar kılmanız. Önceliğimiz allah’ın emirve yasaklarına uymak olursa, aşamayacağımız hiç bir engel yoktur. bizler Önderolarak her daim sizlerin yanındayız, yanınızda olmaya da devam edeceğiz. buduygu ve düşüncelerle sizleri en kalbi duygularımla selamlıyor, sevgi saygı ve hürmetlerimisunuyorum.

Önder başkanı bakar’ın konuşmasının ardından seyri alemekibi sahne aldı. söylenen güzel ezgilere öğrencilerde eşlik ettiler. seyrialem grubunun sorularına doğru cevap veren öğrencilere kitap hediye edildi.ardından sahneye Öncüspor’un tekwando ekibi çıktı. yapmış olduklarıgösterilerle göz dolduran sporcular sık sık alkışlandı. yine Öncüspor’unokçuları hem kendileri hem protokol hem de öğrencilere ok attırdılar.

son olarak sahneye gsb aksaray gençlik merkezigönüllüleri çıktı. Çocuklara çok güzel oyunlar oynattılar. birçok top hediyeettiler. yüz boyama çalışması yaptılar. dart attırdılar.

program sona erdikten sonra Önder’in ağaçören İhl’neyaptırmış olduğu kapı ve kolon giydirme çalışmaları yerinde incelendi ve tetkikedildi.

program sonunda Önder il başkanı kuddusi bakar’ayaptıkları bu güzel programdan dolayı ağaçören İlçe milli eğitim müdürü nihatyalvaç ve  ağaçören kaymakamı zikrullaherdoğan teşekkür etti.

haber yaşar k.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer,
Sıradaki Haber Aksaray’da Bayram Temizliği İçin Kritik Uyarı: Kurban Atıklarına Dikkat!