Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Aktürk; “Milli İradenin Gücü Karşısında Hiçbir Güç Duramaz”

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün yıl dönümü vesilesiyle anlamlı bir anma mesajı yayımladı. Aktürk mesajında, hain darbe girişimine karşı canı pahasına meydanlara dökülen Türk milletinin asil duruşunu ve Aksaray halkının gösterdiği sarsılmaz iradeyi selamladı.

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, 15 Temmuz Demokrasi

15 TEMMUZ, BAĞIMSIZLIK AŞKIMIZIN TÜM DÜNYAYA İLANIDIR

İl Başkanı Hamza Aktürk, 15 Temmuz’un sadece bir darbe girişiminin engellenmesi değil, aynı zamanda milli iradenin ve vatan sevgisinin tüm dünyaya yeniden ilan edilmesi olduğunu belirterek şunları kaydetti:

“FETÖ terör örgütü tarafından devletimizin ve milletimizin bekasına kast edilen o karanlık gecede; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla meydanlara dökülen aziz milletimiz, tanklara, uçaklara ve silahlara karşı sadece bayraklarıyla ve iman dolu göğüsleriyle siper olmuştur. Bu şanlı direniş, Türk milletinin asla esaret altına alınamayacağının ve milli iradenin üzerinde hiçbir vesayet odağının bulunamayacağının en net göstergesidir.”

 

AKSARAY, İLK ANDAN İTİBAREN MEYDANLARDAYDI

 

Aksaray halkının milli iradeye sahip çıkma noktasında o gece destansı bir duruş sergilediğini hatırlatan Aktürk, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Hainlerin karşısında ilk andan itibaren meydanları hınca hınç dolduran, vatanına ve bayrağına sadakatle sahip çıkan tüm Aksaraylı hemşehrilerime bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Aksaray, o gece de bugün de milli iradenin ve demokrasinin en güçlü kalelerinden biri olduğunu göstermiştir. Bizler bu ruhu asla unutmayacağız ve unutturmayacağız.”

 

ŞEHİTLERİMİZE RAHMET, GAZİLERİMİZE MİNNET BORÇLUYUZ

 

Mesajının son bölümünde vatan savunmasında canlarını feda eden şehitleri rahmetle anan Aktürk, şu ifadeleri kullandı: “Bu toprakları bizlere vatan kılmak için canlarını seve seve feda eden 15 Temmuz şehitlerimiz başta olmak üzere tüm kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’müz kutlu olsun.”

Bülten

Aksaraylı ilkokul öğrencisi Sertuğ Yasir Yeğen, matematik alanındaki üstün başarısıyla
Sıradaki Haber 9 yaşındaki Sertuğ Yasir Yeğen, Türkiye Matematik Kupası’nı Aksaray’a getirdi!