Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuzeyboruspor beklenen başarıyı gösteremedi

Kuzeyboruspor beklenen başarıyı gösteremedi

Kuzeyboruspor beklenen başarıyı gösteremedi

Sultanlar liginde geçtiğimiz sezon 3’ncü defa mücadele eden Kuzeyboru Kadın voleybol takımı ligde beklenen başarıyı gösteremedi. Lige Avrupa kupalarında mücadele etmek için başlayan Kuzeyboruspor, ligi 27 puanla 10’ncu sırada tamamladı.

Geçen sezon ligi ilk 8 takım arasında tamamlayan Kuzeyin Sultanları bu sezon ilk 8 de yer alamayınca play of maçlarından da uzak kaldı.

Kuzeyboru Kadın voleybol takımı, 14 takımın bulunduğu Sultanlar liginde 26 müsabaka oynadı. Oynadığı maçlarda 9 galibiyet 17 mağlubiyet aldı. Bu müsabakalarda rakiplerinden 38 set alırken rakiplerine ise 58 set verdi.

Kuzeyboru kadın Voleybol takımı ligde oynadığı maçlarda Çukurova Belediyespor 3-0, Bolu Belediyesporu 3-1 (D), Sigorta Shop’u 3-1, İlbank’ı 3-0 (D), Fenerbahçe’yi 3-2, Çukurova Beleidyespor 3-1 (D), Bolu belediyespor 3-0, Sigorta Shop’u 3-2 (D), İlbank’ı 3-0, mağlup etmeyi başardı.

Kuzeyboruspor ligde aldığı 9 galibiyeti 5 takıma karşı aldı. Çukurova Belediyespor, Sigorta Shop, Bolu Belediyespor ve İlbank takımları iç sahada ve deplasmanda mağlup etmeyi başarırken, Fenerbahçe’yi sahasında 3-2 mağlup etmeyi bildi.

Ligde İlbank ve Bolu Belediyespor takımları 1.lige düştüler. Sigorta shop takımı ise küme düşme potasının bir basamak üzerinde yer aldı.

Kuzeyboruspor ligde geri de kalan 8 takıma iç ve dış sahada oynadığı maçları kaybetti. *Fatma ALTINOK