Aksaray Aşık Molla Caddesi Makas Kavşağı’nda meydana gelen motosiklet kazasında 20 yaşındaki kurye E.Ş. yaralandı. Kaza, bugün saat 15.00 sularında kentin işlek kavşaklarından birinde yaşandı.
Edinilen bilgilere göre, sipariş tesliminden döndüğü öğrenilen genç kurye, seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir sebeple dengesini kaybederek motosikletiyle birlikte yere savruldu. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar hemen yardıma koştu. İlk müdahaleyi yapan vatandaşlar, sağlık ve polis ekiplerine de haber verdi.
Kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaralı kuryeye ilk müdahaleyi kaza yerinde gerçekleştirdi. E.Ş.’nin bilincinin açık olduğu ve genel sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Yine de olası komplikasyonlara karşı detaylı tetkik yapılması amacıyla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Olay yerinde güvenlik önlemi alan polis ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı.
Avni KURU

