Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HEDEF ÜST LİG

aksaray belediye başkanıevren dinçer’in

aksaray belediye başkanıevren dinçer’in göreve gelmesiyle mücadele ettiği amatör bal liginde şampiyonolarak türkiye futbol 3. ligine çıkan aksaray belediye spor ’da yeni yönetiminoluşması ile kollar sıvandı. profesyonel takım kurma çalışmaları başladı.

cem Çorakçıbaşkanlığındaki aksaray belediye spor yönetimi, kulübün onursal başkanı olanaksaray belediye başkanı evren dinçer’i makamında ziyaret ederek karşılıklıgörüş alış verişinde bulundu.

kulüp başkanı cemÇorakçı, aksaray belediye sporun iyi bir yapılanma ile güçlü bir kadroyakavuşacağının altını çizerek kendilerine her zaman en büyük desteği verenaksaray belediye başkanı evren dinçer’e teşekkür etti.

başkan evren dinçer iseprofesyonel ligde mücadele edecek olan aksaray belediye sporun yönetim vecoşkulu taraftar desteği ile çok daha başarılı olacağını ve üst liglerdemücadele edeceğini belirterek, yeni yönetime ve oluşturulacak takıma başarılardiledi.

aksaraybelediyespor’umuzun yeni yönetim kurulu başkanı cem Çorakcı’ya ve yönetimkurulu üyelerimize nazik ziyaretleri için teşekkür ederim.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray U13 Ligi'nin 3. haftası,
Sıradaki Haber Aksaray’da U13 Ligi’nde 3. Hafta nasıl tamamlandı?