HASAN OĞUZ ALTINKAYNAK’A ÖNEMLİ GÖREV!
Aksaraylı avukat ve geçmiş dönemlerde AK Parti Aksaray Milletvekili aday adayı olan Hasan Oğuz Altınkaynak, Cumhurbaşkanlığı kararıyla önemli bir göreve getirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla kurulan Türkiye Tüketici Birliği’nin Genel Başkanlığı görevine Hasan Oğuz Altınkaynak atandı.
Altınkaynak, görevlendirmenin ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederek yeni görevin sorumluluğunu en iyi şekilde yerine getireceklerini ifade etti.

TÜKETİCİLERİN HAKLARINI EN ETKİN ŞEKİLDE SAVUNACAĞIZ
Hasan Oğuz Altınkaynak paylaşımında şu ifadelere yer verdi “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdir ve tensipleriyle Cumhurbaşkanlığı kararıyla Türkiye Tüketici Birliğimiz resmi olarak kurulmuştur. Bu kutlu görevi şahsıma tevdi ederek Genel Başkanlık görevini veren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı ve saygılarımı arz ediyorum. Devletimizin güçlü desteğiyle tüketicilerimizin haklarını ulusal ve uluslararası platformlarda en etkin şekilde savunmak için var gücümüzle çalışacağız. Bu kararın aziz milletimize, ülkemize ve tüm tüketicilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”
Muhammet KÜÇÜKER

