süper toto bal ligi 5. grupta mücadele eden eşmekayasultanhanıspor tarihinde ilk kez bal ligi mücadelesine çıkacak. genç veyetenekli oyuncularla lige hazırlanan temsilcimiz eşmekaya sultanhanıspordeplasmandan puan veya puanlarla almak için sahaya çıkacak
maÇin hakemlerİ adiyaman bÖlgesİnden
bal ligin ilkhaftasına ait karşılaşmayı adıyaman bölgesi hakemlerinden mustafa tekeryardımcılıklarını ise gökhan saldız ve mehmet Şeref perihan yaparkenkarşılaşmanın 4.hakemi ise nabi İzci görev alacak.
İlk defa bal lİgİnde mÜcadele edecek
elit natürel eşmekaya sultanhanıspor 2018-2019 aksarayamatör küme şampiyonu olduktan sonra bal liginde ilimizi temsil etmeye hakkazandı. geçen yıl takımın başında bulunan ahmet Çınar ile yola devam kararıalan, yeşil-beyazlılar tarihinde ilk bir bal ligi mücadelesine çıkacak.
geçen yıl şampiyon olan kadrodan birçok oyuncu ile tekraranlaşan yeşil-beyazlılar dış transferde ali kale, enes İzzet yalçın, musaaydın, muzaffer pay, burak akbulut, zekeriya altay, orhan köroğlu, ahmet tarıkdüşünceli, buğra küçükoğlu, murat ulusoy,alaz gökalp süme, doğukan Şenol, umutÇelik, recep karadayı ve mehmet ali İpek ile anlaşma sağladı.
elit naturel eşmekaya sultanhanıspor kulüp başkanı İlyasbaşkan, yeni bir takım oluşturduk.pazar günü deplasmanda hatay temsilcisireyhanlıspor ile karşılaşacağız. bizim amacımız müsabakanın fair playiçerisinde geçmesi sahada kazanmak için elinden gelenin fazlasını yapacakkaliteli bir oyuncu topluluğuna sahibiz. teknik ekibimize ve futbolcularımızagüveniyorum. bal liginin ilk haftasında deplasmandan galip dönerektaraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz.

