Programa Aksaray Valisi Murat Duru’nun eşi Elif Duru, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in eşi Merve Dinçer, çeşitli kurum müdürleri ve eşleri, protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, özel bakım merkezleri yetkilileri, özel bireyler ve aileleri katıldı.
Etkinlikte birlik, beraberlik ve farkındalık duygusu ön plana çıkarken, özel bireylerin sahnelediği gösteriler izleyicilerden büyük beğeni topladı. Şiir dinletileri ve bando takımının performansı ise programa ayrı bir renk kattı.

Gün boyunca düzenlenen çuval yarışı, yumurta taşıma yarışı ve benzeri eğlenceli aktivitelerde özel bireyler keyifli vakit geçirirken, katılımcılar da bu coşkuya ortak oldu.
Etkinlik süresince ortaya çıkan samimi görüntüler ve yüzlerdeki mutluluk dikkat çekti. Program sonunda misafirlere ikramlar sunulurken, organizasyona katkı sağlayan tüm kurum ve paydaşlara teşekkür edildi.
Ağustos Gerçe

