Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da, Iğdır mesaisi devam ediyor

Aksaray Belediyespor hafta sonunda

Aksaray Belediyespor hafta sonunda oynayacağı Iğdırspor müsabakasının hazırlıklarına teknik direktör Şaban Yıldırım yönetiminde devam ediyor. Aksaray Belediyespor, Iğdır deplasmanından puan ya da puanlarla dönmenin hesaplarını yapıyor.

Aksaray Belediyespor, Iğdırspor müsabakasına Cumartesi gününe kadar Aksaray’da hazırlanacak. Cumartesi günü Ankara’dan uçakla Iğdır’a gidecek. Pazar günü müsabakayı oynadıktan sonra da Aksaray’a dönecek.

Iğdırspor müsabakası öncesinde takım içerisinde uzun süreli sakatlığı bulunan Mert Miraç Altıntaş ve Şahin Fıstıkçı ile birlikte Fatih Somuncu’nun da sakatlığı devam ediyor. Kastamonuspor müsabakasında kart cezalısı oldukları için takımdaki yerlerini alamayan Kaptan Ali Kuçik ve kaleci Emre Satılmış ise kadroda yerlerini alabilecekler.

Destek veren taraftarlara teşekkür etti

Aksaray Belediyespor camiası ilk devrenin son haftalarında taraftarların verdikleri destekten dolayı da oldukça memnunlar. Teknik direktör Şaban Yıldırım, “bu takımın ligde tutunması ve üst sıralara çıkması konusunda mücadele edeceğiz. Bizlere destek olan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Motolux 68 Aksaray Belediyespor Teknik direktörü Şaban Yıldırım, pazar günü Kastamonuspor karşısında ilk yarı ve ilk gole kadar istedikleri takım savunmasını yaptıklarını ifade eden teknik hoca Yıldırım şunları söyledi; “Çok fazla rakibe pozisyon vermedik. Bizim de geçiş oyunuyla yakaladığımız net pozisyonlar vardı. Fakat ilk devrenin uzatma bölümünde beklenmedik bir golle 0-1 geri düştük. Maçın 0-0 devam ettiği bölümünde golcü futbolcumuz Osman Bayrak’a ceza sahası çerisinde yapılan pozisyon net penaltıydı fakat es geçilerek verilmedi. Bu net pozisyonda hakem düdük çalsaydı ve biz öne geçseydik oyun, moral, motivasyon yüksekliğiyle daha farklı olabilirdi. Fakat ilk devrenin uzatma bölümünde gelen golden sonra biraz kırılganlık, sezon itibarıyla gelen geriye düştükten sonraki oyunu çevirememe durumu bugün de biraz kendini gösterdi. Güçlü bir camiayız. Önümüzde zorlu bir Iğdır maçı var. Iğdır maçıyla bir galibiyet aldığımız takdirde moraller de yükseldiği zaman istediğimiz yerlere geleceğimizi düşünüyorum. Dediğim gibi daha çok yeniyim. Antrenmanlarla eksiklerimizi düzeltiriz diye düşünüyorum.” dedi.

Haber: Ağustos Gerçe