Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKSARAY ROBOT FUTBOL LİGİ EKİBİ İLGİ ODAĞI OLDU

aksaray’da bir grup gönüllü

aksaray’da bir grup gönüllü genç tarafından kurulan veaksaray’ı pek çok fuar vb. organizasyonda temsil eden aksaray robot futbol ligiekibi çalışmalarını bu kez de İstanbul gençlik festivali (İgf)de sergiledi.

konser, eğlence, kültür-sanat, bilim-teknoloji, söyleşi,spor, sosyal sorumluluk ve daha birçok alanda onlarca etkinliğingerçekleştirildiği İstanbul gençlik festivali’nde gençler, yepyeni deneyimler,güzel anılar ve eğlence dolu 5 gün geçirdi.

5 gün boyunca 1 milyondan fazla genci ağırlayan İstanbulgençlik festivali’nde birçok farklı alanda ufuk açıcı deneyimlergerçekleştirildi.

festivalde, basketbol, futbol, koşu, spinning, kaykayaktiviteleri ile gençler hem spor yaptı hem de eğlendi.

aksaray’da bir grup gönüllü genç tarafından kurulan veçalışmalarını aksaray olimpik yüzme havuzu gençlik merkezi binasında sürdüren,aksaray robot futbol ligi ekibi İstanbul gençlik festivalinde  (İgf) açılan stantta gençler ile buluştu. ceptelefonundan kontrol edilen robotların futbol maçı yaptığı çalışma seyircilerinilgisiyle karşılaştı.

amacımız farkındalık oluşturmak

aksaray robot futbol ligi ekibinden gönüllü genç sultankaŞkaya “bizler robot futbol ligi ile kamuoyunda milli Üretim, milli yazılımgibi konularda farkındalık oluşturup, gençlere imkân verildiğinde nelerbaşarabileceğini göstermeyi amaçlamaktayız.” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Gençlik ve Spor İl
Sıradaki Haber Aksaray’da Yaz Tatili Patlaması: Gençler İçin Ücretsiz Sportif Etkinlikler Başlıyor!