Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ATSO’da Ziraat Katılım Bankası heyeti ağırlandı

Ziraat Katılım Bankası Müdürü Gülhan Fidan ile İsmail Dağ, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş’ı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Ziraat Katılım Bankası Müdürü Gülhan Fidan ile İsmail Dağ, Aksaray

Ziraat Katılım Bankası Müdürü Gülhan Fidan ile İsmail Dağ, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş’ı makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen nezaket ziyaretinde kurumlar arası iş birliği ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Nezaket Ziyareti Gerçekleştirildi

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, Ziraat Katılım Bankası heyetiyle çeşitli konular üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileriyle tamamlandı.

ATSO’dan Teşekkür Mesajı

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan paylaşımda, Ziraat Katılım Bankası Müdürü Gülhan Fidan ve İsmail Dağ’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür edildi.

Kurumlar arasındaki iletişim ve iş birliğini güçlendirmeye yönelik ziyaretlerin devam etmesi bekleniyor.

Fatma Altınok

Aksaray'ın Eskil ilçesinde İlçe Müftüsü Seyit Böğet, devam eden Yaz
Sıradaki Haber Eskil’de yaz Kur’an kurslarına müftüden ziyaret