Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HEDEFİMİZ AKSARAY’DA 4-0 ÇIKARTMAK

aksaray belediye başkanıhaluk Şahin

aksaray belediye başkanıhaluk Şahin yazgı “ göreve geleli 4 yıl oldu. verdiğimiz sözleri yerinegetirmemiz ve birçoğunu da yerine getirme aşamasında olmamız halkımız nezdindeçok olumlu görüş oluşturdu.

su projeside bunlardan bir tanesi. onun mimarı alirıza abi ve cenap abi kalkınma bakanlığı başka bir partideydi zorluklara rağmenböyle bir projenin gerçekleştirilmesi çok önemli. ardından sanayi projesi var.bizler sanayiyi gezerken o kadar rahat ve huzurlu şekilde geziyoruz ki 8.seçime giriyorum ben daha önceki seçimlerde proje çiziliyor ihale aşamasındaderken şimdi diyoruz ki işte şantiyesi kuruldu. ve temeli yakında atılacak. 

bunoktaya gelindi. İki sene sonra da inşallah sanayimiz bitecek. bu ve bunabenzer birçok projenin yapılmasında her şeyden önce güçlü bir hükümetinyanımızda olması, kıymetli vekillerimizin bizlere destek olması, daha güzelprojeler yapmamıza ve bizlerin yerelde daha da güçlü olmamıza vesile olmuştur.bundan sonrada olmaya devam edecektir. aksaray belediye başkanı haluk Şahinyazgı; “hedefimiz belli aksaray’ımızdan 24 haziran seçimlerinde 4-0 çıkartmak.Çalışmalarımız ve gayretlerimiz bunun için. İnşallah muhammed kardeşimizi demeclisimize göndererek en genç vekil adayımızı vekil olarak ankara’yagöndermenin mutluluğunu yaşayacağız” dedi.

haber vedat t.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

MHP Aksaray İl Başkanı'ndan İttifak
Sıradaki Haber MHP Aksaray İl Başkanı’ndan ittifak bombası: AK Parti-CHP İttifak iddialarına Karataş’tan yanıt!”