Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BİZ ÜLKEMİZİ, MİLLETİMİZİ VE İŞİMİZİ SEVİYORUZ

ak parti milletvekili adayı

ak parti milletvekili adayı muhammed aktaş, 24 haziranseçimleri kapsamında dur durak bilmeden vatandaşlara ulaşmaya devam ediyor. 

gece gündüz, genç yaşlı demeden 7’den 70’e tümvatandaşlara ulaşmak için çalışmalarını sürdüren ak parti’nin genç milletvekiliadayı muhammed aktaş, bugünde necip fazıl kısakürek caddesi üzerinde bulunanesnaf ve vatandaşları ziyaret etti. ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy veyönetim kurulu üyeleriyle birlikte esnaf ve vatandaşlarla buluşan milletvekiliadayı muhammed aktaş, vatandaşlara 24 haziran seçiminin önemini anlatıyor.

türkiye’nin tarihinde ilk kez başkanlık sistemikapsamında seçime gittiğini belirten milletvekili adayı muhammed aktaş,“seçimde cumhurbaşkanlığı çok önemli elbette. aynı zamanda mecliste önemli.Çünkü cumhurbaşkanımızın mecliste de elinin güçlü olması lazım. bunun içindesiz aziz milletimizin desteğine ihtiyacımız var” dedi.

24 haziran tarihinde yapılacak olan cumhurbaşkanlığı vemilletvekilliği seçimi ve ak parti iktidarının çalışmaları kapsamında bilgilerveren ak parti milletvekili muhammed aktaş, “2002 yılını ve geçmişini, budönemde neler yapıldığını, neler yapılamadığını hepimiz çok iyi biliyoruz. 16yıllık süreç içerisinde adalette, emniyette, sağlıkta, tarım ve hayvancılıktave üretim sektöründe neler yapıldığını çok iyi biliyorsunuz. bunların hepsi akparti iktidarıyla gerçekleşti. Çünkü biz ülkemizi, çünkü biz işimizi, çünkü bizmilletimizi seviyoruz. milletimiz için çalışıyor, ülkemiz için üretmeyeçalışıyoruz. 12 seçimin ardından bugün 13’üncü seçime hazırlanıyoruz.İktidarlarımız döneminde bu seçim çok önemli bir seçim. Çünkü ilk kez hükümetsistemi değişikliğiyle birlikte bir seçim gerçekleştiriyoruz. ak parti iktidarıile hızla gelişen, büyüyen ve söz sahibi olan türkiye’miz daha da büyüyecek,daha da gelişecek, daha da güçlenecek. bunu da sizlerde biliyorsunuz ki sadeceak parti yapar. allah izin verirse 25 haziran sabahı daha güçlü, ekonomisiyledünyada söz sahibi, daha büyük bir türkiye’ye uyanacağız” dedi.

milletvekili adayı muhammed aktaş’ı sevgi, samimiyet vegüler yüzle karşılayan vatandaşlar ise her şeyin farkında olduklarınıbelirterek, “yaparsa ak parti yapar, yaparsa muhammed aktaş yapar” diyerekdestek sözü verdi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aksaray
Sıradaki Haber CHP Aksaray, İl Danışma Kurulu Toplantısında Bir Araya Geldi