Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Heyeti, Köy muhtarları ile buluştu.

Ak Parti Milletvekilli Cengiz

Ak Parti Milletvekilli Cengiz Aydoğdu; Çok daha iyi işleri hep birlikte yapacağız. Sizler hizmetin ilk adımısınız. Hayal olan birçok hizmeti kazandırdık, kazandırmaya devam edeceğiz dedi.

Aksaray AK Parti teşkilatı merkez köy muhtarları ile bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi.

Aksaray Ak Parti Milletvekilleri Hüseyin Altınsoy, Cengiz Aydoğdu, İl Başkanı Hamza Aktürk, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, İl Genle Meclis Başkanı Mehmet Tüzün İl Genle Sekreteri Yüksel Çelik ve İl Genel Meclis üyeleri ile birlikte Merkez Köy Muhtarları ile bir araya geldi.

 

                 

14 Mayıs seçimlerine yönelik saha çalışmaları gerçekleştiren AK Parti teşkilat mensupları, seçiminin ardından çalışmalar yürütmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde meclisteki işlemlerini tamamlayan AK Parti Milletvekilleri Hüseyin Altınsoy ve Cengiz Aydoğdu, Aksaray’daki çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaları kapsamında AK Parti teşkilat mensupları merkez köy muhtarları ile bir araya gelerek toplantı yaptı.

Ak Parti Milletvekilleri teşkilat mensupları muhtarların istek ve şikâyetlerine dinleyerek, Aksaray’ın köylerine yönelik bilgiler aldı. Neler yapılması gerektiğini hakkında istişarelerde bulundu. Köy halkının beklentilerine cevap vermek için çalışmalar gerçekleştirmek için fikir alışverişinde bulundu.

Bunun üzerine açıklamada bulunan Ak Parti Milletvekili Altınsoy; Aksaray’ımızın tüm köyünde her bir vatandaşımıza ulaşabilmek için siz muhtarlarımızın desteğini ve görüşlerini çok önemli olarak görüyoruz. İl başkanlığım döneminde AK Parti İl Teşkilatı olarak, bu uğurda her fırsatta köylerimizi ziyaret ederek, sürekli bir araya gelmeye gayret ettik. Hizmetin ülkenin her yerinde, en kilit noktalara dahi götürülmesi hususunda sizler bizim için çok kıymetlisiniz. Her biriniz kendi bölgelerinizde, hemşehrileriniz tarafından seçilerek bu göreve layık görülmüş değerli hizmet erlerisiniz. Sizler ile her zaman iletişim halinde olarak, Aksaray’ımızın tüm bölgelerine ve hemşehrimize ulaşacağız.” dedi.

Diğer bir açıklama ise İl Başkanı Hamza Aktürk’ten geldi. Aktürk; Türkiye’nin yüz yılına giden yolda muhtarlarımız ile her zaman iletişim halinde olarak, Aksaray’ımızın tüm bölgelerine ve tüm hemşehrimize dokunacağız. Biz her bir hemşehrimiz için her zaman olduğu gibi bugün de, yarında canla başla çalışmaya devam edeceğiz dedi.

İmkanlar doğrultusunda talep edilenleri gerçekleştirmeye çalıştıklarına değinen Milletvekili Cengiz Aydoğdu: “Aksaray’da 2002 yılından bu yana çok büyük yatırımlar oldu. Dokunulmayan köy olmadığını biliyorum, elbette ki eksiklerimiz ve yapacaklarımız vardır. Bu hizmetleri inşallah hep birlikte gerçekleştirmeye gayret edeceğiz. Daha önce muhtarlarımız köylerine yol, su isterken şuanda park, bahçe istiyor. Bu değiştiğimizi gösteriyor. Çok daha iyi işleri hep birlikte yapacağız. Sizler hizmetin ilk adımısınız. Hayal olan birçok hizmeti kazandırdık, kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber: Fatma Altınok