Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

24 HAZİRAN TÜRKİYE’NİN ÜMMETİN ASIL BAYRAMI OLACAK

aksaray ak parti teşkilatı

aksaray ak parti teşkilatı bayramının 2’nci günündebayramlaştı. İl binasında gerçekleşen bayramlaşma törenine, ak parti grupbaşkanvekili ve aksaray milletvekili İlknur İnceöz, milletvekilleri cengizaydoğdu, mustafa serdengeçti, belediye başkanı haluk Şahin yazgı,ak partimilletvekili adayı muhammed aktaş, İl başkanı hüseyinaltınsoy, önceki dönem milletvekilleri ali rıza alaboyun, ahmet yaşar, nevzatpalta, eski bakan yardımcısı cenap aşçı, merkez İlçe başkanı hamza aktürk, kadınkolları başkanı ferhan polat, gençlik kolları başkanı mehmet emin kılıç, beldebelediye başkanları, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, partiteşkilat üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

“ÜlkemİzİngeleceĞİ İÇİn koŞturduk. koŞturmaya da devam edeceĞİz.”

ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, görevegeldikleri günden itibaren her an seçim olacakmış gibi gece gündüz demedençalıştıklarına dikkat çekerek “ 24 haziran 2018 cumhurbaşkanlığı vemilletvekilliği seçimleri için karar alındığı tarihten ve aday listelerininbelirlendiği günden itibaren ramazan ayında aç, susuz demeden sabahtan başlayıpsahur vakitlerine kadar koşturduk. niçin koşturduk? genel başkanımız,cumhurbaşkanımız sayın recep tayyip erdoğan ve ülkemizin geleceği içinkoşturduk. koşturmaya da devam edeceğiz.” dedi.

vatandaŞlarimizİstİkrardan yana

aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı “ramazanayı bereketi, huzur ve mutluluğu ile geldi. aksaray’ımızda düzenlediğimizmahalle iftarlarıyla vatandaşlarımızla birlikte olduk. İftar saatlerine yakınzamanlarda vekillerimizle ve adaylarımızla hem vatandaşlarımızla hasbihal ettikhem de o mübarek günde  birlikteiftarımız açtık. o birlikteliğimizde hep şu duaları ettik. “rabbim inşallahramazan ayından sonrada bu birliğimizi, bütünlüğümüzü, huzurumuzu devamettirsin dedik. dualarımız hep bu şekilde oldu. rabbim inşallah dualarımızıkabul eder birliğimizi ve bütünlüğümüzü bozmaz. bizleri en iyi noktaya getirir.dedi.

başkan yazgı “ yenilenen teşkilatımızla  güçlü ve dinamik bir şekilde sahaya girereksanki seçim yokmuş ama seçim varmış gibi bir çalışmanın içerisinde bulunarakbütün noktalara gidildi. İlçe ve esnaf ziyaretleri yapıldı. tabi seçim sürecibelli olduktan sonra adaylarımızla beraber esnaf ziyaretlerimiz, sanayiziyaretlerimiz ve skm’nin yazdığı programlar dâhilinde yapmış olduğumuzçalışmalar oldu.  biz şunun farkınavardık ki artık vatandaşlarımız istikrardan yana. güvenden yana. doğru bildiğive inandığı bir liderin arkasından gitmekten yana. bu noktada hiçbir  tereddüttün olmadığını gördük. farklı birdüşüncenin olmadığını gördük. bu bizleri ziyadesi ile memnun etti. yaptığımızçalışmaları daha da şevklendirdi. bizlerde ramazan ayında yaptığımız bubereketli çalışmayı ramazan bayramından sonrada artırarak devam ettireceğiz. ulaşmadığımızkısımlarıelimizden geldiği kadar her noktaya ulaşmak suretiyle çalışmalarımızve gayretlerimizi devam ettireceğiz.

“hedefİmİzaksaray’da 4-0 Çikartmak”

“İnŞallahmuhammed kardeŞİmİzİ ankara’ya meclİse gÖndereceĞİz”

başkan yazgı “ göreve geleli 4 yıl oldu. verdiğimizsözleri yerine getirmemiz ve birçoğunu da yerine getirme aşamasında olmamızhalkımız nezdinde çok olumlu görüş oluşturdu. su projeside bunlardan birtanesi. onun mimarı ali rıza abi ve cenap abi kalkınma bakanlığı başka bir partideydizorluklara rağmen böyle bir projenin gerçekleştirilmesi çok önemli. ardındansanayi projesi var. bizler sanayiyi gezerken o kadar rahat ve huzurlu şekildegeziyoruz ki 8. seçime giriyorum ben daha önceki seçimlerde proje çiziliyorihale aşamasında derken şimdi diyoruz ki işte şantiyesi kuruldu. ve temeliyakında atılacak. bu noktaya gelindi. İki sene sonra da inşallah sanayimizbitecek. bu ve buna benzer birçok projenin yapılmasında her şeyden önce güçlübir hükümetin yanımızda olması, kıymetli vekillerimizin bizlere destek olması,daha güzel projeler yapmamıza ve bizlerin yerelde daha da güçlü olmamıza vesileolmuştur. bundan sonrada olmaya devam edecektir. hedefimiz belliaksaray’ımızdan 24 haziran seçimlerinde 4-0 çıkartmak. Çalışmalarımız vegayretlerimiz bunun için. İnşallah muhammed kardeşimizi de meclisimizegöndererek en genç vekil adayımızı vekil olarak ankara’ya göndermeninmutluluğunu yaşayacağız.”İfadelerini kullandı.

“24hazİran’da İkİncİ bayrami hep bİrlİkte yaŞayacaĞiz”

ak parti aksaray milletvekili adayı muhammed aktaş “Öncelikle hepinizin bayramını kutluyorum. seçim süreci açıklandığından buyanateşkilatımızla birlikte yoğun bir çalışma içerisindeyiz. İnşallah son birhaftada birlik ve beraberlik içerisinde yine sizlerin desteği ileteşkilatımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz. bir oy çok önemli. sıkılmadıkel bırakmayacak şekilde canla başla hep birlikte çalışacağız. İnşallah rabbimbizleri aksaray olarak, teşkilat olarak birliğimiz ve beraberliğimizi daimetsin. bu teşkilat nasıl daha önce zaferler yazdıysa inşallah 24 haziran akşamıda ikinci bayramımızı hep birlikte yaşayacağız.” dedi.

 “mİlletİmİzİn saĞduyusuna ve basİretİnegÜvenİyoruz”

milletvekili mustafa serdengeçti “ İnşallah 8 günsonra büyük bir bayramı daha beraber kutlayacağız. büyük bir zaferehazırlanıyoruz. milletimizin sağ duyusuna ve basiretine güveniyoruz. milletimizrecep tayyip erdoğan’ı belediye başkanlığından bu yana 16 yıldır da iktidarolarak çok iyi tanıyor. onun ne kadar vatansever olduğunu ve bu ülke için nekadar çok çalıştığını çok iyi biliyor. ve o yaşadığı sürece de hep ona desteğiniverecektir. allah ona uzun ömürler versin. bu vatana ve millete daha çokhizmetler ettirsin. recep tayyip erdoğan olduğu sürece başka bir arayışa, başkabir lidere veya başka bir partiye gerek olmadığını düşünüyorum. milletimizin deböyle bir arayışa girmeyeceğini düşünüyorum. o yaşadığı sürece her seçimikazanacaktır . bize ve partimize zaferler yaşatacaktır. bugüne kadar çokzaferler kazanmıştır yine de kazandıracaktır inşallah. bizler kendimizi sadeceonun birer askeri, neferi ve yardımcısı olarak görüyoruz. o varsa biz varızpartimiz var teşkilatımız var. hep birlikte onun davasına hizmet eden birererleriz. davamız ümmet davasıdır. Ülkemizin büyümesi ve gelişmesidir. türkiye16 yılda 3,5 kat büyümüştür.ak partimiz sayesinde ve milletimizin verdiğidestekle tek başına iktidarla ve bunun sağladığı istikrarla birlikte. İnşallahbu yeni sistem de türkiye 5 yıl içinde cumhurbaşkanımızın aklıyla birlikte 2kat daha büyüyecektir. yani ne kadar türkiye varsa onun yanına bir ikincitürkiye daha gelecektir. aynı şekilde ne kadar aksaray varsa onun yanına 2aksaray daha gelecektir. İnşallah 25 haziran sabahı mutlu, huzurlu ,güvenlibirsabah uyandığımız zaman güneş içerisinde türkiye’de ve aksaray’da çok şeylerdeğiştiğine hep birlikte şahit olacağız” dedi.

“bİzmİlletİmİzİ yenİ bİr dÖneme taŞiyoruz”

milletvekili cengiz aydoğdu “ Öyle bir bayramyaşıyoruz ki hem kendi mukadderatımız hem de milletin memleketin mukadderatı bubayramda bizim için bir muhasebe meselesi oldu. 30 günlük oruç ibadetininardından şu anda da milletimiz eğer düşünmüyorsa bizim hatırlatmak gibi birgörevimiz var. nedir o? geçmişimiz, tarihimiz geleceğimiz konusunda milletimizi24 haziran da sandık başında düşünmek zorundayız hepimiz. 25 haziran sabahıseçim sonucu nasıl olursa nasıl bir türkiye’de uyanırız? sorusunu önce kendimensuplarımıza sonra bütün aksaraylılara düşündürtmek zorundayız. Şu anda öylebir seçim yarışı yaşıyoruz ki fıkra gibi komik filmlere konu olur ancak. bizimdışımızda hiçbir parti ve sayın cumhurbaşkanımız dışında hiçbir cumhurbaşkanıadayı “ben 24 haziran günü cumhurbaşkanı olacağım” diyemiyor. hiç birikazanacağım diyemiyor. bizim dışımızdaki bütün oyuncular bizim kaybetmemizüzerine oyun kuruyorlar. böyle bir şey siyasi tarihte görülmedi. siyasi partidediğin kazanmak için oynar. kazanmak için halka gider. ama şimdi türkiye’yi 16yılda adeta bir çağdan bir çağa taşıyan kadronun gitmesi üzerine ama herbirinin kafasında da başka bir türkiye hayali var. hiçbirinin ortak bir hayalıyok. fakat recep tayyip erdoğanı, ak partiyi ve türkiye’yi tökezletmekkonusunda sanki ittifak etmişler gibi. bu ittifaka baktığınızda bunumilletimize düşündürtmeliyiz. Şu anda bütün anketler bizim lehimize 4-0kardeşlerim bu heyecanı sandığa taşıyın lütfen. biz milletimizi yeni bir dönemetaşıyoruz. türk milletini mazisine layık bir gelecek inşa etme zemininetaşıyoruz.  artık 25 hazirandan sonratürkiye başka şey konuşacak. birine düşmanlık yapmakla siyaset yapılmayacağınıtürkiye’de herkes anlayacak.

“24hazİran tÜrkİye’nİn demokrasİ bayrami olacak”

grup başkan vekili İlknur İnceöz “ Çok önemli çok kritikve çok tarihi bir süreçten geçiyoruz. rabbim hepimizin ve İslam alemininbayramını mübarek eylesin. Şunun altınız çizmek gerekiyor ki tüm İslamâleminintüm ümmetin beklediği bayram yönünü çevirdiği bayram 24 haziran akşamı açılacaksandıkların sonucunda çıkacak türkiye’de ki demokrasi bayramı olacak. 24haziran günü ümmetin asıl bayramı olacak. dünyanın şu anlamda bayramı olacak.huzur ve barışa olan güveni aslında türkiye’den bu topraklardan bu coğrafyadangeçtiğini, bu coğrafyanın umudunun türkiye olduğunu 24 haziran seçimlerine birkez daha bu yönden bakmamız gerekiyor. bu seçimlerin sadece ak partinin iktidarolması değil,sadece cumhurbaşkanımızın seçilmesi değil, ama bilinmeli kiaksaray’ın kaderi, bilinmeli ki türkiye’nin kaderi bilinmeli ki ümmetin kaderiolduğu inceliği ve hassasiyeti içinde duaları ve gönülden çalışan tümkardeşlerime yürekten teşekkür ediyorum.

 İktidarageldiğimiz günden beri bu 13 cü seçim. 12 seçimi bir kenara koyuyoruz. bu seçimbu yönüyle coğrafyanın kaderi yönüyle önümüzdeki yüzyılın şekillenmesi yönüyledışa bağımlılıktan kurtulmayı hedef koymuş türkiye’nin her alanda atılımlarınındaha ileriye taşınması yönüyle istikrar ve güven ortamının devam etmesi yönüyleyani meseleye nerden bakarsanız bakın her yönüyle önemli bir seçim. biz bu günekadar aziz milletimize ve hemşerilerimize güvendik. onlarda bu güvenlerinigerçekten oylarıyla,destekleriyle,yürekleriyle, gönüldaşlıklarıyla yanımızdaolduklarını bir kez daha gösterdiler. İnşallah bu seçimlerde de aksaray’ımızlaberaber önümüze koyduğumuz hedefleri türkiye olarak önümüze koyduğumuzhedefleri hep birlikte gerçekleştireceğimize ve aziz milletimizin bugüne kadaryürüdüğümüz 16 yıllık yol arkadaşlığımızda onların vekâletine en ufak bir sözgetirmemek için liderimizle beraber meşakkatli yol arkadaşlığımızı bundansonraki süreçtede onlara hizmet etme konusunda bir kez daha huzurlarınızda sözveriyorum. allah’ın bu seçimleri ülkemiz ve şehrimiz için hayırlı kılmasınıtemenni ediyoruz. Çıkacak sonuçlar  istikbal  ve istiklal mücadelesinde yarınlarımız içingençlerimizin ve çocuklarımızın geleceği için önemlidir. Çok güçlü bir sonuçiçin rabbimden 24 haziran seçimlerini hayırlı kılmasını temenni ediyorum.”dedi.

yapılan konuşmaların ardından partililer, tüm İslamaleminin, türk milletinin ramazan bayramını kutlayarak, nice sağlıklı, huzurluve mutlu bayramlara kavuşma temennisinde bulundu. milletvekilleri, belediyebaşkanı, il başkanı ve belde ile ilçe belediye başkanları tüm katılımcılarlatek tek bayramlaştı.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

AK Parti İl Başkanı Hamza
Sıradaki Haber Ak Parti’de 81 İl Teşkilatı tek tek Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bayramlaştı!