Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İSTİKBAL VE İSTİKRAR İÇİN BİRLİKTEYİZ

tbmm ak parti grup

tbmm ak parti grup başkanvekili ve aksaray milletvekiliİlknur İnceöz, seçim çalışmaları kapsamında, eskil ilçesinde seçimçalışmalarında bulundu. 

eskil belediyesi tarafından düzenlenen iftar programındavatandaşlara seslenen İnceöz “aksaray; benzemezlerin ittifakalarına, 17/25aralık darbe kumpasçılarına, vesayetçilere, terör örgütlerinin sözcülerine ve15 temmuz alçak darbe girişimini gerçekleştirenlere 24 haziran seçimlerinde hakettikleri cevabı verecektir” dedi.

24 haziran cumhurbaşkanlığı ve genel seçim çalışmalarınaaksaray’ın ilçelerinde devam eden tbmm ak parti grup başkanvekili ve aksaraymilletvekili İlknur İnceöz, eskil’e çıkarma yaptı.

Önce eskil devlet hastanesinin “d”’den “c” grubunayükseltilmesi ve ek hizmet binasının açılış törenine katılan İnceöz, buradayaptığı konuşmada “eskil devlet hastanemizi sağlık bakanlığımız ve ilçe sağlıkmüdürlüğümüz ile yaptığımız görüşmeler ve girişimler netincesinde sınıfınıyükselttik. böylece hastanemizde artık daha fazla uzman doktorumuz hizmetverecek ve eskil’li hemşehrilerimizin merkeze hastanelerine gitmeden tedavilerien iyi şekilde sağlanacaktır. Şimdiden hemşehrilerime hayırlı uğurlu olsun” dedi.

eskil belediyesinin düzenlediği iftar yemeğine katılantbmm ak parti grup başkanvekili ve aksaray milletvekili İlknur İnceöz, buradayaptığı konuşmada, “24 haziran’da ya istiklal, istikbal ve istikrar diyerekberaberliğimizi perçinleyeceğiz ya da fitne ve şer odaklarının güçsüz türkiyehayallerini tescil ettireceğiz” dedi.

türkiye’nin bölgesinin lider olmasını istemeyen güçlerile onların ülke içindeki trollerinin algı ve ayak oyunlarıyla mili iradeninönünü kesmeye, cumhur İttifakını gölgelemeye, milleti aldatmaya hevesettiklerinin altını çizen tbmm ak parti grup başkanvekili ve aksaraymilletvekili İlknur İnceöz “aksaray bu benzemezlerin ittifakalarına, 17/25aralık darbe kumpasçılarına, vesayetçilere, terör örgütlerinin sözcülerine, 15temmuz alçak darbe girişimini gerçekleştirenlere 24 haziran seçimlerinde hakettikleri cevabı verecektir” dedi.

İnceöz sözlerine şöyle devam etti “aziz milletimiz gezikalkışmasında, 6-7 ekim isyan denemesine, 15 temmuz alçak darbe girişimindenasıl sağ duyu ile davranıp ülke düşmanlarının yüzlerini güldürmediyse 24haziran’da sandık başında birlik, bereket ve bolluk için, cumhur ittifakımızadestek verecektir.”

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Sağlık İl Müdürlüğüne bağlı
Sıradaki Haber Ortaköy Devlet Hastanesi Mercek Altında: Hizmet Kalitesi Değerlendirildi!