Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Ali Genç

YÜREKLER TOPLU VURDUKÇA…!

İstiklal Şairimizi Mehmet Akif Ersoy’un “Yürekler topluvurdukça” kelimesiyle başlayan ve bunu yapanlara top ve tüfeklerin zararvermeyeceği belirtilen cümleyle ifade edilmek istenen sonuç tarih boyuncaİmanlı Müslümanlar tarafından ortayla konan bir mefkûredir.

Hem de her zaman ve her şartta samimiyeti ortaya koyan buterim sonu daima sahiplerine gidilecek hedefe ulaştıran bir başarının yani kazanılacakzaferin anahtarıdır.

TARİHTEKİ TÜM SAVAŞLAR YÜREKLERİN TOPLU VURMASIYLA ZAFEREDÖNÜŞTÜ!

Yüreklerin toplu vurması, yani bir topluluğunmaneviyatlarından aldıkları destekle milli meselelerini başarıya götürmelerikonusunda 15 Temmuz 2016 omurgalı duruşu bu samimi yetin ete kemiğe bürünmüşbaşarısının sonuncusudur.

Rabbimizin Müslüman milletimizin kalbine cesaret,hainlerinkine ise korku vermesiyle İslam Tarihi boyunca sayısız zaferlerkazanıldı.

  Bunların öncüleriBedir ve Hendek ile Mekke’nin fethiyle ardından gelen Peygamberimiz Hz.Muhammed(S.A.V) in kutlu komutasında kazanılan savaşlarla,  Selçuklu ve ardından ise Osmanlı devletleritarafından kazanılan savaşlara kadarda Emevi ,Endülüs Emevi ve Abbasi ileEyyubi devletleri başta olmak üzere bir çok İslam devletinde imanla düşmanlarakarşı kazanılan onlarca zafere tarih şahitlik etti.

MALAZGİRT, KUDÜS’ÜN FETHİ 1.VE 2. KOSOVA, İSTANBULUNFETHİ, MISIRIN FETHİ ÇALDIRAN LA DİĞER ONLARCA ZAFERDE MİLLETİMİZİN İMANIYLAKAZANILAN ZAFERLERDİR!

Millet olarak düşman askerlerinin bize göre olan eziciçoğunluktaki sayısıyla onların silah ve diğer artı imkanlarına rağmen ortabaşlıkta belirtilen savaşlarında yine milletimizin Yüce dinimiz İslam’danaldıkları imanlarıyla kazanılan zaferlerinden bazılarıdır.

 ÇANAKKALE,KURTULUŞ VE KIBRIS BARIŞ HAREKATIDA MİLLETİMİZİN İMANIYLA KAZANILDI!

Düz mantıkla bakıldığında kazanılması mümkün olmayantarih boyunca kazanılan onlarca zaferlerden bizim milli tarihimizdeki sırasıylakazanılan Çanakkale zaferi de, Kurtuluş Savaşıyla 1974 Kıbrıs Barış harekâtı daimanımızın eseri olan zaferlerimizdir.

15 TEMMUZ 2016 BAŞARMIZ İSE DÜNYA TARİHİNDE 2. BİR EŞİBULUNMAYAN YEGANE ZAFERDİR!

Pazar akşamı 2. Yıl dönümünü millet olarak haklı bircoşkuyla kutladığımız 15 Temmuz Zaferi ve Demokrasi ve Şehitleri Anma günümüzise kadim dünya tarihinde bilinen hiçbir eşi ve benzeri olmayan yeryüzününyegâne tek zaferidir.

Yeryüzünde bilinen Müslümanların veya diğer milletletarafından kazanılan zaferlerin tamamında iki silahlı taraf arasında yapılansavaşın sonucunda kazanılırken, 15 Temmuz ise kadim tarihte ülkevatandaşlarının silahlı ordusunun bir kısmına karşı sadece ve sadeceimanlarıyla yürüklerinin toplu vurmasıyla kazanılan yegâne zaferdir.

Cumhurun reis Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Yıldırım‘ın çağrısıyla Mevla’mızın kalplerine cesaret verdiği milletimizin Ulu Yaratantarafından kalplerine korku verilen kahraman ordumuzun elbisesini giyen birkısım hainlerin oyunlarını bozmak için bulundukları yerlerin meydanlarına vehava alanlarına inmesiyle  ellerindekitek silahları olan Şanlı al bayrağımızla ve çıplak elle sadece ve sadeceyürüklerin toplu vurmasıyla kazanılan bu tek zaferin heyecanı o anki haliyledevam ediyor!!!

Pazar günü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önce başkent Ankarave ardından ise İstanbul’da 15 Temmuz Şehitler Köprüsündeki programıyla veAksaray’la birlikte 79 ilimizin meydanlarını hınca, hınç dolduran onmilyonlarca vatandaşımızın ve bu törenlerde siyasetçiler ile atanmış veseçilmişler tarafından yapılan samimi coşkulu konuşmalar o ruhunun ete kemiğebürünmüş haliydi!

Milletimizin birlik ve dirliğinin kıyamete kadar devametmesi için aynı şekilde yüreklerimizin toplu vurmasıyla dışarıdan ve içeridengelmesi muhtemel tüm maddi ve manevi silahların bertaraf edilmesi dileğiyle.

Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER