Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Ali Genç

YENİ HASTANE YAKININDA AK PARTİLİ HİÇ BİR VEKİL, BELEDİYE BAŞKANIYLA İLLE İLÇE BAŞKANIN ARSASI YOK!

..

Bir delinin kuyuya bir taş attığını söylemesi ve sözümona binlerce akıllının ise atılıp atılmadığı belli olmayan taşın kuyuyaatıldığını kabul etmeleri.

Çoğu zaman bu taşın çıkartılması olayındaki gibioluşturulmaya çalışılan aslı astarı olmayan algı adaletin tecelli etmesiyle budefada yapılan yargı sonucunda alınan kararla birilerinin ortaya attıklarıyalan çürütüldü.

ALLAH’DAN KORKMAYAN, KULDAN UTUNMAYANLARIN ”YENİ DEVLETHASTANESİNİN YERİ SİYASİLERİN ARSALARINA DEĞER KATMAK İÇİN SEÇİLDİ” YALANINAALGICILAR MAL BULMUŞ MAĞRİBİ GİBİ ATLADI!

Orta başlıkta belirtildiği gibi yapılacak hizmetin özeldeşehrimiz ile ilimize, genelde ise mücavirimizde bulunan hastalar ile ilimizcivarında meydana gelen trafik kazalarında yaralananlara yapılacak müdahale ilenice canların kurtarılmasının artısı yerine algıcılar akla ziyan bir şekildehastanenin yerine taktılar.

Önce akla ziyan bir şekilde burasının yerinin doğru birseçim olmadığı belirtildi!

Ardından ise aynı algıcılar tarafından Allah(c.c.) dankorkmadan ,kullarından ise utanılmadan bu yerin seçilmesinin sebebinin AkPartili Milletvekillerinin ve teşkilatı ile Belediye başkanının  burada bulunan arsalarının kıymetlendirilmesiiçin için seçildiği.

Hastanenin hizmete açılmasından sonra daha önce değersizolan bu arsaların çok yüksek oranda yapacakları pirimle sahipleri olanMilletvekilleri ile teşkilat mensupları ve belediye başkanlarına  amiyane tabirle köşeyi dönecekleribelirtildi.

Söylenenlerin tamamının yalan olduğu Hastane yakınlarındaveya rantını arttıracak mesafede Belediye başkanın bir arsasının olmadığıaçılan davanın yargılamaları sürerken yapılan araştırma ve bu araştırmadansonra bunu ortaya atan gazete haberini yazan ile gazetenin yasal sorumlularınaverilen cezayla belirlendi.

YENİ MODERN ASÜ ARAŞTIRMA HASTANESİ YAKININDA VEMÜCAVİRİNDEDE HASTANE NEDENİYLE AK PARTİLİ HİÇ BİR VEKİL, BELEDİYEBAŞKANIYLA,İL VE İLÇE BAŞKANIN KIYMETLENECEK ARSASI YOK!

Elimdeki bu günkü haberimizde yayınlanacak olan mahkemekararının yanında ilgililer nezdindeki ricalarım üzerine  2002’den bu yana Ak Parti listelerindenAksaray’dan milletvekili olarak seçilenler, o zamandan şimdiye kadarki Ak Partiil ve merkez ilçe başkanlığı ile Belediye başkanlığı yapanlarla ilgili  akla ziyan bir şekilde  Allah(c.c.)’dan korkmadan kulundan iseutanılmadan ortaya atılan iddiada belirtildiği gibi rant sağlayacak birarsalarının olmadığı belirlendi.

Tüm bu yalın ve somut gerçeklere rağmen algıcılartarafından bir delinin atmadığı taşı kuyuya attığını belirtmesi ve buna sözümona yüzlerce akıllının ise uyarak olmayan taşı kuyudan çıkartmak istemesindekigibi yeni modern ASÜ Aksaray Araştırma Hastanesi konusunda ortaya atılan yalanve bu yalana sarılarak oluşturulan algıya bir meslektaşımızın da balıklamaolarak atlaması mahkeme tarafından alınan kararla  bertaraf edildi.

HASTANE ARSASININ YERİNİN BELEDİYE TARAFINDANBELİRLENDİĞİNİN BELİRTİLMESİDE KÜLLİYEN YALAN!

Algıcılar tarafından oluşturulan burasının Belediyetarafından başkanın kendi arsaları ve mensubu olduğu partinin vekilleri ileteşkilat mensuplarının buradaki arsalarının kıymetlendirilmesi için burasınınhastaneye ayırıldığı konusu da kelimenin tam anlamıyla katmerli bir yalanolduğunun rant kısmı mahkeme kararıyla çürütüldü!

Bu konuda da daha öncede bildiğim fakat mahkeme kararıile çürütülen yeni hastane yerinin oradaki siyasilerin arsalarınınkıymetlendirilmesi konusundaki iddianın çürütülmesinden sonra Sağlıkbakanlığındaki ilgililer nezdinde görüşmemde verilen bilgide belediyetarafından kendilerine her hangi bir yerin iletilmediğini.

Aksine kendileri tarafından önce Topakkaya civarındaMilli Eğitime ait bir arsanın bulunduğun fakat bu arsanın küçük olmasınedeniyle bundan vaz geçildiği, ardından ise Genç Osman köyü civarındabulunulan hazine arsasının önündeki 20 dekar sahipli arsa konusunda ki engelinaşılamaması ve hizmetinde gecikmeden yapılabilmesi için bulunulan şu anki arsada karar kılındığı belirtildi.

Haberde verilen mahkeme kararının da göz önüne alınarakbu tür yalan ve yanlışların adaletten döneceği, kul adaletinden dönmeyen isemutlaka Hakkın  mutlak adaletineçarpacağı gerçeği ile mevkisi, makamı, rütbesi, unvanı ne olursa olsun hiçkimseye haksız ithamda bulunulmaması dileğiyle.

Cumamız Mübarek olsun.

Rabbim Yar ve Yardımcımız olsun

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER