Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Fatma Bilgiç

TÜRKİYE İSLAM ALEMİNİN SON KALESİ

İslam aleminin son kalesi olan TÜRKİYE ümmetin umudu, belki biz göreceğiz belki göremeyeceğiz. Ama evvel Allahın izniyle yeni nesil bizzat buna şahit olacak, zafer İslam’ın olacak. Bu kutlu sancak Türkiye’den yükselecek İNŞAALLAH.

Batı bunu bildiği için dokuz takla atıyor. İçimizde celladımız olan batıya hayranlık duyanlar var. Türkiye’yi yaralayan dış güçlerin darbeleri değil, içimizdekilerin hainlikleridir. Osmanlı da hep dıştan değil içten çökertildi.
Türkiye’nin tam anlamıyla manevi güce sahip olmasının yolu batıyı taklit etmeyi bırakmasından geçer. Müslüman’ın yaşamı asla yahudiye hristiyana benzememeli, Müslüman elif gibi dik doğru istikametten şaşmayan, vav gibi sadece hakkın huzurunda eğilen, Emrolunduğu gibi dürüst ve adil olan bir kişiliğe sahip olmalıdır.
İşte o gün Allahın izniyle zafer bizim olacak.
Eyy Müslümanlar! Allah aşkına kendimize çeki düzen verelim.
Batının eğlencesi haline gelmeyelim.
Aile hayatımız, düğünlerimiz, miladi yılbaşı, doğum günlerimiz kılık kıyafetimiz, ev eşya düzenimiz, misafire ikram kültürümüz sosyal iletişim biçimimiz, konuşma Üslubumuz batıya benzemeye başladı.
Müslüman’ın örneği batı olamaz. Müslüman’ın örneği Televizyondaki donlu donsuz mankenler artistler olamaz, Müslüman’ın modeli örneği Hz Muhammed’dir o bize en güzel modeldir.
Özümüze dönelim Müslümanlar! son kale biziz, insanlığın umudu biziz.
Balkanların huzuru barışı, Kafkasların huzuru ve barışı Türk dünyasının huzuru ve barışı, Tüm dünyanın huzuru ve barışı güçlü Türkiye’ye bağlı olacak.
Bunu batılılar çok iyi biliyorlar.
Türkiye bütün medeniyetleri tarihi bir yolculuğa çıkaracak, hakikat gemisinde yer alacak yolculara ne mutlu…
Osmanlı yıkıldı, sarsıldık yaralandık hastalandık, şu an toparlanma sürecindeyiz. Fakat ne yazık ki batı bizi fiilen işgal edemezken, milletimizin belli bir kesimini zihnen işgal etti.
Batı içerdeki devşirme elitlerle Türkiye’yi kontrol altında tutmak istiyor. Sınırdaki komşu ülkelerini işgal etme nedeni de Türkiye’dir.
Ne yapsalar boş, göklerden gelen bir karar var.
Ey Fatihin, kanuninin, Alparslan’ın kalbi iman, yüreği İslam ile dolu olan aziz Milletimiz!
karamsarlık yok, dünya bize gebe, biz hakikate…
Vesselam…
Allah yar ve yardımcımız olsun.
Selam ve dua ile.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER