Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
yonetici

TOPLUMUMUZ BU İLLETTEN KURTULMALI

İlimizde çok güzel adımlar atılıyor. Dün Aksaray’da ‘26 Haziran Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Günü’ kapsamında uyuşturucuyla mücadeleye dikkat çekmek amacıyla Aksaray Valiliği tarafından bisiklet sürüş etkinliği düzenlendi. Uyuşturucuyla mücadele kapsamında, uyuşturucuya ve bağımlılığa hayır demek amacıyla buluşan il protokolü ve bisikletli vatandaşlar, uyuşturucuyla mücadele için pedal çevirdi. Gerçekten çok güzel bir etkinlik oldu. Aksaray valimiz Aykut Pekmez’in ilimize gelmesiyle birlikte  gerçekten çok güzel olaylar yaşanmaya başlandı. Halkla iç içe olan  halkın içinde olan bir vali, Aksaray halkının gönlünde olan bir vali inanıyorum ki Aykut Pekmez valimiz Aksaray’a çok büyük ilmeler kazandıracak. Protokolle vatandaşın bir arada örgütlenip  toplumu ilgilendiren bu tip faaliyetlerde bir olunması taktire şayan. Uyuşturucu ile Mücadelede İl Emniyet Müdürümüz canla başla mücadele ediyor. Ülkemizin ve ilimizin  son zamanlarda en önemli toplumsal sorunlarından biri olan uyuşturucu, madde bağımlılığı   ve uyuşturucu kaçakçılığının ulusal güvenliğe etkileri artık bilimsel olarak tartışılıyor. Medyada çıkan uyuşturucu ve madde bağımlıları haberi sık sık karşımıza çıkmaya başladı. Aksaray İl Emniyet müdürümüz Ali Karabağ’ın uyuşturucuyla mücadele konusunda her gün başarılı operasyonlar yapmakta bu ilimiz adına gayet taktire şayan ve  güzel bir çalışma ancak evde, okulda, sokakta çocuklarımıza bu illetin ne kadar kötü bir şey olduğunu insan hayatını ve toplumu yok ettiğini anlatılması ve çocuklarımızın etrafında olan olayları kendinin polisi olarak yetkililere bildirmesi ile  Uyuşturucu ve madde bağımlılığında  bir adım daha ileri gideceğimiz kanısındayım. Çocuklarımıza  bizler sahip çıkmaz isek mutlak birileri sahip çıkacaktır.
Arkadaş çevresi ile girilen ortamlarda, bir kereden bir şey olmaz diyerek uyuşturucu ya da alkol bağımlısı olmak kaçınılmaz oldu.
Özellikle son yıllarda Türkiye genelinde daha isimlerini duymadığımız uyuşturucu maddeleri genç beyinlerimizin hayatıyla oynuyor. Ülkemizde uyuşturucu madde kullanım yaşının 14 – 15’e düştüğü şu günlerde maddeye bağımlılık her geçen gün daha da çok artıyor… Arkadaşlar  çocuklarımıza sahip çıkmalı ve yarınlarımızı garanti altına almalıyız. Hayatın içinde olan uyuşturucu bağımlıları olan gençlerimiz bizlerin çocukları bizlerin geleceği hep birlikte  bu illetten kurtulmak adına topluma kazandırma adına taşın altına hepimiz elimizi koymalıyız. Hepinizi saygı ve selamlarımla selamlıyor. Güçlü ve sağlıklı bir Türkiye için el ele olmalıyız diyor. Saygılar sunuyorum …  

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER