Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Ali Genç

İkaza Rağmen Tanıtımda Sınıfta Kaldılar

Bende her insan gibi her akşam başımı yastığa koyduğumda o gün yapıp yapamadıklarımı gözümün önünden geçiririm.
Yapamadıklarıma veya olumsuzluklara üzülür ve bunları bir daha yapmamaya çalışma, iyiliklerinde arttırılması konusunda kendime söz veririm.
Genel manada tüm insanların aynı şeyi yaptıklarına göre TBMM’nin 1. döneminden günümüze kadar Türkiye’nin tüm illerinden seçilenlerin başlarını yastığa koyduklarında bunu yaptıklarına göre ilimizin hem de özellikle kendilerinin bilgilendirilmelerine ve tarafımdan da yapılan haberler ve köşe yazılarının yanında kendileriyle bizzat görüşerek olup bitenleri ,eksikleri anlatarak veya olumsuzlukların bazılarını yerlerinde göstertmeme rağmen gerekenleri yapmayanlar acaba başlarına yastığı koyduklarında bir telefonla veya ziyaretle gidermeleri gereken olumsuzluklar için gerekenleri yapmamalarıyla oluşan vicdan azabıyla nasıl yaşıyorlar?!!!
Kendilerini her konuda onlarca haber ve köşe yazısının yanında telefon mesajlarıyla da bilgilendirmeme, ardından ise bizzat götürüp yerindeki yanlışlıkları göstertmeme ve yerine getiremedikleri konusunda daha sonra defalarca yaptığım tenkit haberler ve köşe yazılarıyla eleştirilerimi tekrarlamamın ardından bir telefonla veya bir ziyaretle halletmeleri gerekirken yapamadıkların şahit olduğum veya güvendiğim kaynaklardan anlatılan bir kaç olumsuzluğu kul hakkının da bilinciyle paylaşıyorum.
MECBURİ YÖN”GÖREME”LEVHALARINI BİZZAT GÖTÜRÜP YERİNDE GÖSTERTTİĞİM VEKİLİN BİR TELEFONLA BUNLARI KALDIRTMASI MÜMKÜNKEN BOLCA KÜFRETMESİNE RAĞMEN KALDIRTAMADI!!
Daha önce onarca belirttiğim ve 23 Şubat günüde 2. Köşem (-) Parantez içinde özetin verdiğim Aksaray’ın önemli giriş çıkışları ile Karasu’dan Aksaray merkezi ile Topakkaya’dan Aksaray merkezine akan yollarda bulunan 7 yön ve kilometre levhasında ilimizin en önemli Turistik tesisleri olan Ihlara ve Güzelyurt isimleri bulunmazken sadece Göreme isminin bulunması nedeniyle 2009’un Eylül’ü ile 2011’in Haziranı arasında devam eden aralıksız mücadelemde birde dönemin milletvekili ile görüştüm.
Bayramlaşma için Ak Partide bulunurken burayı görmesi konusunda teyitleştikten sonra halasının ziyaretinde gelirken SGK binası önünde görüşüp kedisini alıp bu levhaların tamamı ile birlikte uzun yıllar il Kültür ve Turizm hizmet binası olarak kullanılan geçtiğimiz aylarda tekrar il özel idaresine devredilen eski Aksaray Yollar İdaresi levhasının üstüne çakılan meslektaşımız Bilal Bölükbaşın haber verdiği yere gittik.
Vekil bey buraları görünce hemen telefon açıp yanlışlıkları düzelttirmesi mümkünken bolca küfretti amma gereğini maalesef yaptırmadı.
Konumuz tamamlanamamasına rağmen yerimiz epeyce doldu.
Devamının Pazartesi kalması halinde kopukluk oluşacağından devamını Mevla’mızın izni ve sizlerin de hoş görüsüne sığınarak bu günkü (-) Parantez İçi köşemde yazacağım.
Bu tür yanlışlıklara izin verilmemesi için takibi dileğiyle.
Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
Devamı bu günkü (-) Parantez İçi köşesinde.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER