Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Haber Merkezi

Aksarayspor’un kalbini bilen isim yazdı! İyi futbolcu sahada olur

Turan KALKAN Yazıyor!

İyi futbolcunun yeri sahadır!

Futbolun meyvesi goldür, atarsan kazanırsın, atamazsan- atamayana atarlar.

Kendi evimizde yine hak etmediğimiz bir maçı puansız kapatıyoruz. Tek sevdamız siyah-beyaz çubuklu formalı ‘Aksaray sporumuz puan kaybetti’ diye takıma sırtımızı dönecek değiliz.

Mağlup te olsan, iyi günde, kötü günde yine takımımızın yanındayız.

Canınız sağ olsun!

Artık önümüzdeki maçlara bakacağız. Biz iyi takımız, kalan maçlarda iyi maçlar ve skorlar çıkartıp ligi en iyi yerde bitirmeye bakalım. Takımda o güveni ve ışığı hep gördüm. Galip geleceğimiz güzel maçlara devam edeceğiz, İnşallah!

Gelelim Şahin Fıstıkcıoğlu’na çok beğendiğim, takımda olması gereken bir oyuncumuz. Talihsiz bir sakatlık sonrası uzun süredir oynamıyor. İdman ve  maç eksiği olan bir oyuncumuzu, Erzincan maçında değil daha ileri ki haftalarda zaman zaman süre verip başka  maçlardan oynatılabilirdik. Oyuncumuz son haftalarda idman ve topla çalışmalara başladı. Bu güzel bir haber! İdmandaki mücadelesi ve hırsı göz doldurmuş olabilir  ama idman ve maç çok farklıdır.

Oyunun genelinde 3. bölgeye ve oyuna hızlı geçiş ve akış yapamadık. Maçın genelinde takım olarak uyuduk!

Skoru değiştirecek! Net pozisyonlar bulsak ta maalesef yine gol pozisyonlarını gole çeviremedik. Gol atamazsan, mağlubiyet kaçınılmaz olur. Futbolda güzel bir deyim vardır. ‘Atamayana atarlar’ diye, rakip takım tecrübesini kullanıp bir defa geldi golü atıp üç puanı ve galibiyeti hanesine yazdırmayı başardı. Bu kaçan golleri ve mağlubiyeti ise takıma yazıyorum….

Gelelim kanayan yaraya o da forvet hattımız. Ligin sonları geldi. Hala sorun yaşadığımız ve çözemediğimiz tek mevki forvet hattımız,  anlaşılan lig bitimine kadar burası sancılı geçecek gibi görünüyor.

Aslında kadroya baktığında, gol bölgesinde ligde söz sahibi tecrübeli iki forvet  oyuncumuz var. Gol bölgesinde gol orucunu bozup, Şansızlığı kırarsak güzel maçlar ve galibiyetler gelecektir.

Formasının ve aldığı paranın hakkını vermeyen yada takımı benimsemeyen hangi oyuncu olursa olsun, sezon sonunda şapkasını önüne koyup takıma verdiği katkı mücadele helallik elbet sorgulanacaktır. Bazı haklar kolay ödenmez.

Ligin sonlarına geldik, hala forvet hattını ve Yasin ile  Üstün  konuşuyoruz. Vallahi bu isimleri konuşmaktan duymaktan bıktım ve yoruldum artık,

Sevgili Yasin kardeşim;

Şunu iyi bilmelisin ki bir oyuncuya formayı hocası vermez, oyuncu  o formayı hocasından kendisi alır.

Bu da nasıl olur? Sahada vereceğin mücadele ve attığın golle olur.

Mücadeleyi sahada vereceksin! Hak etiğin formayı da alacaksın.

Bugün sahada olman gerekirken tribünlerde oturup maç izliyorsun. Bu durum beni çok üzdü.  Senin yerin tribünler değil, takım arkadaşlarınla birlikte ilk 11’de sahada olmalıydın.

Geride kalan maçlarda takıma ve formana daha çok sahiplenmelisin! Takımın önemli oyuncularından bir tanesin, takım olarak sana çok ihtiyacımız var.

Takımda olması gereken ve istediğim oyuncusun!

Taraftar olarak sahada goller atan iyi bir Yasin’i görmek istiyoruz. Ligde 9 maç kaldı bu maçlarda sana yakışan oyun ve goller bekliyoruz.

Haber Merkezi

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER