Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
yonetici

AK PARTİDE YENİ DÖNEM

Bugün siz değerli okurlarımızla edindiğimiz bilgiler doğrultusunda Ak Partide teşkilat yapılanmalarının hangi kriterlerle olacağına değinmek istiyorum. Ak Parti de kongreler  start alırken  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Partide  metal yorgunluğu var" sözleri, teşkilatların  kulaklarının  pasını aldı.
Ak Parti içerisinde dillendirilen kritere göre   teşkilatlardaki yenilenme sürecinde üç temel kriter ile  ele alınacağı bekleniliyor.Bunlardan  birincisiReferandum sonuçlarının seçimlerle karşılaştırması, ikincisi bölgedeki kanaat önderleri ve milletvekillerinin değerlendirmeleri  ve  son olarak  üçüncüsü  vatandaşların memnuniyetinin ölçüleceği anketlere göre teşkilatların yapılanacağı  bekleniliyor.

ANKET YAPILACAK
Ak Parti içerisinde gezen fısıltılara  göre,  Cumhur başkanı  Erdoğan'ın "metal yorgunluğu var" sözleriyle de dillendirdiği teşkilatlardaki yenilenme sürecinde üç temel kriteri ele alacağı ifade ediliyor. 16 Nisan referandumunun yerel seçimler öncesi bir işaret olduğunu belirten parti kurmayları, yenilenme sürecinde ilk kriter olarak referandum sonuçlarının seçimlerle karşılaştırmasının yapılacağını belirtiyor.
İkinci kriter olarak, AK Parti teşkilat ve yerel yönetimlerinin çalışmalarının  il, ilçe veya bölgedeki kanaat önderleri, eski ve yeni milletvekilleri ile partide görev yapmış kişilere danışılması ele alınacak. Bu görüşmelerde teşkilatların, "ev ziyaretleri", "üniversitelilerle buluşma", "mahalle, köy veya belde toplantıları" yapıp yapmadıkları sorulacağı,mahalle çalışmalarının değerlendirileceği  Ak Parti' Genel merkezine  gelen şikayetlerin değerlendirileceği, bekleniliyor.
Üçüncü kriter olarak da ilçelerde ve illerde çalışmaları ölçen anketlerin yapılacağı, anket çalışmalarının başladığı, vatandaş memnuniyetlerine göre gelecek sonuçların diğer kriterler ile değerlendirilerek adımların atılacağı da bekleniliyor.

UYUMSUZLUĞA MEŞTER
Teşkilatlarla ilgili yapılacak değişimlerde milletvekillerinin de görüşlerinin  alınacağını, Cumhur Başkanı Erdoğan'ın özellikle belediye yönetimleri ile teşkilatlar arasında uyumsuzluktan rahatsız olduğu ve il ve ilçelerde bizzat kendisinin il başkanıyla görüşerek bu sorunları dillendireceği bekleniyor. Ayrıca oluşacak olan teşkilatlarda  gençlik kollarından isimlerin daha fazla aday olmalarını isteyeceği ve listelerde bu isimlere daha çok da yer vererek sinerji yaratmayı hedeflediği bekleniliyor.
İnşallah ülkemiz ve ilimiz adına güzel adımlar atılır. Ak Parti içerisindeki küskünlükler,adamcılıklar bir kenara atılarak,   Cumhur başkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi hiçbir hesap içerisinde olmadım olmayacağım, ben ülkemin sevdalısıyım  kriteri ile teşkilatlar yapılanır. Yine bir gerçek var ki  bu gerçeğe şu sözlerle son vermek istiyorum. KORK’Kİ  O MAHKEMEDEN HAKİMİN KENDİSİ ŞAHİTTİR.
Selam ve saygılarla 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER