Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ziraat Odası Başkanı Koçak, Daha 2023’ün işleri bitmeden 2024 için hazırlanıyoruz

Aksaray Ziraat Odası Başkanı

Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, tohum eleme tesislerinde ki çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini açıkladı.

Aksaray’da arpa ve buğday hasadını tamamlayan üreticileri tohum eleme tesisinden yararlanabileceklerini daha öncelerde açıklayan Ziraat Odası Başkanı Koçak, tesisteki yoğunluk üzerine konuştu.
Üreticilerin ürünlerinde herhangi bir aksaklık yaşamamaları adına yoğun çalışmalar gerçekleştiren Ziraat Odası Başkanı Koçak, tüm zorluklara rağmen sabırla çalışıldığını açıkladı. 2023 yılı işlerinin bitmeden 2024 yılına hazırlık yapıldığını vurgulayan Ziraat Odası Başkanı Koçak, üreticilerin tarımsal faaliyetlerini sürecinde üreticilerin yanında olmaya devam ediyor.
Aksaray’da üretimi arttırmak ve üreticilerin haklarını korumak adına hasat dönenimde yaşanan yoğunluk eleme döneminde de devam ederken, tesislerdeki imkanlardan yararlanılması için yoğun çalışıldığı ifade eden Ziraat Odası Başkanı Koçak, üreticilere tohum eleme tesislerindeki yoğunluğa rağmen sabırla çalışıldığını söyledi.
Ziraat Odası Başkanı Koçak; “Daha 2023’ün işleri bitmeden tüm zorluklara rağmen ilmik ilmik işleyerek, sabırla çalışarak, akılla bezeyerek tüm çiftçilerimizle birlikte 2024 için hazırlık yapıyoruz. Tohum Eleme Tesisimiz Yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Ürününüz bol kazancınız bereketli olsun “şeklinde konuştu.
Haber: Fatma Altınok