Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray heyetinden Bakan Bayratar’a ziyaret: Aksaray’ın yatırımları masada

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve beraberindeki il protokolü, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ı makamında ziyaret etti. Aksaray’a yapılması hedeflenen yatırım ve projeler üzerine görüşmelerin yapıldığı toplantıda talep ve sorunlar iletildi.

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Ziyarette Vali Kumbuzoğlu ile birlikte AK Parti Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, Belediye Başkanı Evren Dinçer ve AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk de yer aldı.

Ziyaretin ardından açıklama yapan Aksaray protokolü, şehrin sürdürülebilir kalkınması adına yapılan bu tür istişarelerin önemine vurgu yaparak, Aksaray’a kazandırılacak yeni yatırımların yakın zamanda kamuoyuyla paylaşılacağını belirtti.

Ziyarette, Aksaray’ın enerji ihtiyaçlarına yönelik devam eden projeler, yeni yatırım alanları ve yerel kalkınmayı destekleyecek planlamalar masaya yatırıldı.  Bu önemli temas, Aksaray’ın enerji alanındaki hedeflerine ulaşması için güçlü bir adım olarak değerlendirildi.

Haber Merkezi