Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yol Medeniyettir

aksaray belediye başkanı evren

aksaray belediye başkanı evren dinçer, şehre yeni birbulvar kazandırıyor. sağlık beldesi yolu güzergâhı üzerinde hürriyet veİstiklal mahallesinin birleşme noktasından başlayarak hacılar harmanımahallesine bağlantısı sağlanan 6.5 kilometre uzunluğunda, 50 metregenişliğindeki bulvar yolunun yapımı sürüyor. 

belediye başkanı evren dinçer, yol açma çalışmalarınınsürdüğü alan ile ilgili olarak “bu bulvar, hürriyet ve İstiklal mahallesinden başlayarakyavuz sultan selim, mehmet akif ersoy, selçuklu mahallelerini hacılar harmanımahallesine bağlayacak. bu güzergâhtaki bulvar yolumuz hacı harmanımahallesinde bulunan toptancılar sitesi alt geçidine bağlanacak” dedi.

başkan dinçer, açılması planlanan bulvar yolunda şuanda altyapısıyla birlikte genişletme ve dolgu çalışmalarının yapıldığını işaret etti.yeni bulvarın yolunun hastane ulaşımını sağlayan alternatif yollardan biriolacağını da sözlerine ekledi.

Şehir içi ulaşımın daha hızlı ve kolay olması için yeniyatırım çalışmalarının devam ettiğini açıklayan başkan dinçer, “bizler,aksaray’ımız için en iyisini yapmak için gecemizi gündüzümüze katıpçalışıyoruz. Şehrimizin hangi noktasında olursa olsun alt yapı, üst yapı dahilher türlü hizmetlerimiz belirlediğimiz koordinasyon çerçevesinde yürütülüyor. bununlaberaber şehrimizin birçok noktasında yol yapımı, asfalt çalışmamız ve yeni yolaçma işlemimiz devam ediyor. ulaşımın daha kolay ve hızlı sağlanmasının yanındakaliteli olmasına özen gösteriyoruz. Çünkü yol medeniyettir. bizim sahadagerçekleştirdiğimiz tüm çalışmalar halkamız içindir” ifadelerini kullandı.

50 metre genişliğindeki yeni bulvar yolunun şehir içinönemli bir alternatif güzergâh oluşturacağını da vurgulayan başkan dinçer, dolguve yol açma çalışmalarının yüzde 20’sinin tamamlandığını söyledi.  Çalışmaların önümüzde günlerde hızkazanacağını bildirildi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) 2023
Sıradaki Haber Dünyanın En Kalabalık Ülkeleri ve Türkiye’nin Sıralamadaki Yeri