aksaray valisi hamza aydoğdu yeni yılı kutladı.
vali aydoğdu yayımladığı yeni yıl mesajında;” değerli aksaraylılar, insanlarınhatırlamak istemeyeceği, mümkün olsa hafızalarından sileceği, sevdiklerinikaybettiği, sevdiklerine dokunamadığı, bunlar yetmezmiş gibi, depremlerin,afetlerin sıkça tuz biber olduğu, maddi ve manevi güçlükler yaşadığımız, 2020yılını geride bırakıyoruz.
kimisini unuttuğumuz, kimisini yeterince önemsemediğimiz,kimisine vermediğimiz kıymetleri de öğrendik bu süreçte.
merhaba, deyip tokalaşmak,
sevdiklerimize sarılmak,
dükkan açıp, siftah yapmak,
Çocuğumuzu okula bırakmak,
sokaklarda yürümek, hatta ıslanıp üşümek…
meğer, ne de değerliymiş, normal sandığımız, bir günhasret kalacağımızı düşünmediğimiz sıradan(!) şeyler.
ama hayat devam ediyor. zorluklar içinde gizlikolaylıklar da var elbette. güzel şeyler de oldu. unutmasak da belki üzeriküllenen güzel şeyler.
yardımlaşmayı, dostluğu, birlik ve beraberliğin gücünü,paylaşmayı, fedakarlığı, vefayı, sabrı ve bizi biz yapan daha nicelerini.
hayat varsa umut vardır. yeni yılda ‘keşke’ demeden ‘iyiki’ demek istiyoruz. gayretimiz, çabamız bu yönde olacak. Ötekileştirmeden,sevgiyle, saygıyla, her bir kardeşimize eşit yakınlıkta.
ortak sevdamız aksaray.
bu anlayış ile, başta kamu kurum ve kuruluşlarımız olmaküzere, toplumun tüm kesimleri ile hiçbir ayrım yapmadan, herkesin mutlu olacağıbir şehir için gece gündüz çalışacağız.
değerli hemşerilerimizin şimdiye kadar olduğu gibi bundansonra da bizi yalnız bırakmayacağına yürekten inanıyoruz.
bu vesile ile yeni yılımız sağlık yılı olsun, sevgi yılıolsun, huzur yılı olsun. saygı ve sevgilerimle.”dedi.
haber murat uğurlu

