Şamlımahallesinde yayalara ve sürücülere güvenli ve rahat ulaşım imkânısunulabilmesi için yeni kaldırımlar yapılıyor.
aksaray belediyesinebağlı fen İşleri müdürlüğü bünyesindeki ekipler belediye başkanı evrendinçer’in talimatları doğrultusunda, şehrin farklı noktalarında yeni kaldırımyapımı, yıpranan ve deforme olan kaldırımların yenilenmesi çalışmalarına devamediyor.
vatandaşların taleplerineanında karşılık veren aksaray belediyesi, çalışmalarına Şamlı mahallesinde yenikaldırım yapımı ile devam ediyor. mahalle sakinlerinin isteği üzerine Şamlımahallesi 3002 no’lu sokağa yeni kaldırım yapılıyor. yeni yapılan kaldırımındayanıklılığını ve kalitesini artırmak adına renkli karo taşlar tercih edildi.engelli yönetmeliğine uygun olarak yapılan kaldırımda engelli vatandaşlarınrahat bir şekilde ulaşım sağlaması için engelli rampası ve engelli klavuzçizgileri de ihmal edilmedi.
yapılan çalışmalarla ilgiliaçıklamalarda bulunan belediye başkanı evren dinçer yaptığı açıklamada şuifadeleri kullandı; ‘’göreve geldiğimiz günden bugüne kadar geçen süreiçerisinde vatandaşlarımıza güvenli ve konforlu ortamlar sunma gayretiiçerisinde çalışıyoruz. yaptığımız çalışmaların merkezinde her zaman vatandaşlarımızvar. Çünkü vatandaşlarımız her şeyin en iyisine layık. bizlerde bu bilinçlehareket ederek onların isteklerini geri çevirmiyoruz. Şamlı mahallesisakinlerimiz geçtiğimiz günlerde 3002 no’lu sokakta kaldırım eksikliğininolduğunu bizlere ilettiler. yaptığımız incelemeler sonucu buraya kaldırımyapılması kararına vardık. Çalışmalarımıza başladık. yaptığımız kaldırımçalışmasında yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın kaldırımı rahat ve güvenli birşekilde kullanması için gerekli önlemlerimizi aldık. yeni yaptığımız kaldırımıvatandaşlarımızın hizmetine sunduk.’’ dedi.
haber merkezi

