vali ali mantı: “haber, yaşam ve sporkategorilerinde yer alan fotoğrafların hepsi birbirinden güzel” dedi.
aksaray valisi ali mantı, anadolu ajansının (aa)düzenlediği “yılın fotoğrafları” oylamasına katıldı.
mantı, aa muhabirlerinin çektiği, oylamaya sunulanfotoğrafları tek tek inceledi.
mantı, seçkideki, haber kategorisinde muhammed said’in”suriye’de saldırıların hedefi Çocuklar”, yaşam kategorisinde hüseyinyıldız’ın “beyaz yürüyüş”, spor kategorisinde ise mustafa yalçın’ın”millilerden asker selamı” başlıklı fotoğraflarına oy verdi.
aa’nın “yılın fotoğrafları” oylamasınakatılmaktan mutlu olduğunu dile getiren ve fotoğrafları çeken muhabirleritebrik eden mantı, şöyle konuştu:
“haber, yaşam ve spor kategorilerinde yer alanfotoğrafların hepsi birbirinden güzel. aslında fotoğraflara baktığımız zamanhepsi de birbirinden kaliteli, seçmekte zorlandık. kendi duygularımıza göre üçfotoğrafı beğendik. diğer fotoğrafların da hepsi birbirinden güzel. aa’yı bugüzel fotoğraflardan ve ülkemize yapmış olduğu hatta dünyaya yapmış olduğuhizmetlerden dolayı kutluyorum. bundan sonra yine böyle fotoğraf oylamasınındevam etmesini ve güzel güzel fotoğraflar çekilmesini diliyorum. emeği geçentüm muhabirlere teşekkür ediyorum.” dedi.
aa

