Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Kumbuzoğlu ve daire müdürleri, veda programında buluştu

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav’a teşekkür etti.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve ilin çeşitli birimlerinin amirleri, İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav için düzenlenen duygusal bir veda programında bir araya geldi.

Program, Aksaray’daki kamu hizmetlerine önemli katkılarda bulunmuş olan İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav’a veda etmek amacıyla gerçekleştirildi. Vali Kumbuzoğlu, Bülent Saklav’a teşekkür ederek, görev süresi boyunca Aksaray için yaptığı değerli çalışmaları takdir etti.

Vali Kumbuzoğlu, yaptığı açıklamada, “Bülent Saklav, Aksaray’ın tarım ve orman alanlarında büyük katkılarda bulundu. Kendisinin özverili çalışmaları, ilimizin tarım sektörünün gelişimine önemli katkılar sağladı. Yeni görevinde de başarılı olacağından eminiz. Kendisine Aksaray adına teşekkür ediyor ve yeni görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

Veda programına katılan birim amirleri de Bülent Saklav’a teşekkürlerini ileterek, birlikte geçirdikleri zamanı anımsadılar. Program, duygusal anların yaşandığı samimi bir atmosferde geçti.

Bülent Saklav ise yaptığı konuşmada, Aksaray’da görev yapmaktan duyduğu gururu ifade ederek, emekleriyle destek olan herkese teşekkür etti. Yeni görevinin heyecanını da dile getirdi.

Veda programı, hoşça vakit geçirilen bir yemek programı ile sona erdi.

Haber; Fatma Altınok