Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tahir bebeğe umut olmak için dayanışma buluşması bugün yapılacak

Aksaray, bu akşam anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. SMA hastası Tahir Bebek için düzenlenen yardım konseriyle hem duyarlılık artacak hem de umut büyüyecek. Kültürpark Amfi Tiyatro’da saat 21.00’de başlayacak olan konser, Aksaraylı vatandaşları ortak bir iyilikte buluşturmayı hedefliyor.

Aksaray, bu akşam anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. SMA

Valilik izniyle gerçekleştirilecek etkinlikte, Ömer Şahin, Emre Ülgen ve Tahir Uçar sahne alacak. Sanatçılar, SMA hastalığı ile mücadele eden minik Tahir’e destek olmak amacıyla sahnede olacak. Giriş ücreti 500 TL olarak belirlenen konserden elde edilecek tüm gelir, Tahir Bebeğin tedavi masrafları için kullanılacak.

Organizasyon komitesi, bu özel geceye tüm Aksaray halkını davet ediyor. “Bir bilet, bir umut” sloganıyla yola çıkan etkinlik, aynı zamanda toplumsal farkındalık oluşturmayı da amaçlıyor. Tahir Bebeğin yaşama tutunabilmesi için gereken tedaviye destek olmak isteyen vatandaşlar, konser biletlerini belirlenen satış noktalarından temin edebiliyor.

Bilet satışları; Hayal Kahvesi Aksaray, Colombia Coffee, M&K Speakers, Kardeşler, Salih Usta, Kav Gübre Peyzaj ve Özsüt üzerinden yapılmakta. Gönüllülük esasıyla yürütülen etkinlikte, her katkının büyük bir anlam taşıdığı vurgulanıyor.

Bu akşam Kültürpark Amfi Tiyatro’da gerçekleşecek olan yardım konseri, hem duygusal anlara sahne olacak hem de Tahir Bebek için umut dolu bir adım daha atılmasını sağlayacak.

Pençe-Kilit Harekatı Bölgesinde hayatını kaybeden Aksaraylı şehit Özkan Özkanlı’nın cenazesi hakkında açıklama yapan Tahir bebeğin ailesi; “Tahir bebeğimizin yaşam mücadelesine destek olmak için büyük bir özveriyle hazırladığımız yardım konserimizi memleketimizde yaşanan acı bir şehit haberiyle derin bir üzüntü içinde gerçekleştiriyoruz. Bu elim kayıp hepimizin yüreğini dağlamıştır. Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine ve milletimize sabır diliyoruz. Konserimizi iptal edemediğimizi üzülerek bildiriyoruz; çünkü Tahir bebeğimiz zamanla yarışıyor ve bu yardım, onun hayata tutunabilmesi için hayati öneme sahip. Ancak, bu etkinliğimiz eğlence amacı taşımayacak; tamamen bir dayanışma ve umut buluşması olacaktır.  Program içeriği bu doğrultuda yeniden düzenlenmiştir. Dualarımız hem şehidimiz hem de yaşam mücadelesi veren tüm evlatlarımız içindir” sözlerine yer verdi.

Haber Merkezi