2019-2020 futbol sezonunda aksaray’ı bölgesel amatör ligde (bal) eşmekaya-sultanhanıspor temsil ediyor.
bölgenin takımına da eşmekayalı iş insanı ahmet yaşareşmekaya sponsor oldu ve takımın isminin başına da ankara’da üretimini yaptığıelit naturel doğal meyve sularının ismi ile sponsor oldu.
elite naturel eşmekaya-sultanhanı spor futbol takımıligin ilk devresinde istenilen başarıyı gösteremedi ve takımın teknikdirektöründe değişiklik yapıldı.
İlk devre arasında eşmekayaspor başkanı İlyas başkan ileeşmekaya belediyesi eski başkanı tayfur başkanı takımın sponsoru elit natürelmeyve sularının sahibi eşmekayalı hemşerileri ahmet yaşar eşmekaya’yıankara’daki ofisinde ziyaret ettiler.
ziyarette konu elite naturel eşmekaya-sultanhanı sporidi. yapılan görüşmelerin ardımdan İş insanı ahmet yaşar eşmekaya, takımadesteğinin devam edeceğini belirtti.
elite naturel eşmekaya-sultanhanı spor yönetim kurulu datakımın sponsoru ahmet yaşar eşmekaya’ya tablo ve takımın formasından hediyeettiler.
elite naturel eşmekaya-sultanhanı spor takımın sponsoruahmet yaşar eşmekaya’da yaptığı açıklamada, başlangıçtan bugüne kadar veyarına, çıktığınız bu yolda elite naturel olarak eşmekaya sultanhanı spor’unbaşarısı için maddi ve manevi olarak yanınızda olmaya devam edeceğiz” dedi.
elite naturel eşmekaya-sultanhanı spor başkanı İlyasbaşkan ve yöneticileri de ahmet yaşar eşmekaya ve elit naturel ailesineteşekkür ettiler.
haber: merkezi

