Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sultanhanı Kaymakamı Melikoğlu’nun okullardaki incelemeleri devam ediyor

Aksaray’ın sevilen ilçelerinden bir tanesi olan Sultanhanı’da Kaymakam olarak görevini icra eden Abdullah Melikoğlu, 2024/2025 eğitim-öğretim Yılı öncesinde ilçe içerisindeki okullarda yapılan çevre düzenlemeleri ve tadilat çalışmalarını yerinde incelemeye devam ediyor.

Aksaray'ın sevilen ilçelerinden bir

Melikoğlu’na, Belediye Başkan Vekili İbrahim Körük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Arslanhan ve İlçe Özel İdare Müdürü Fikret Ekinci de eşlik etti.
Heyet, Sultanhanı Ortaokulu ve Şehit Ahmet Dağlı İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret ederek, devam eden çalışmaları yerinde değerlendirdi. Okul müdürlerinden yapılan düzenlemeler ve tadilatlar hakkında bilgi alan Kaymakam Melikoğlu, yeni eğitim öğretim yılına hazırlanmak için okullarda yapılan çalışmaların büyük önem taşıdığını vurguladı.
Kaymakam Melikoğlu, eğitim-öğretim yılının sorunsuz bir şekilde başlaması için gerekli tüm önlemlerin alındığını belirterek, okulların fiziki koşullarının iyileştirilmesi yönündeki çalışmalara hız kazandırıldığını ifade etti. Sultanhanı ilçesindeki eğitim kurumlarının ihtiyaçlarının karşılanması ve öğrencilere en iyi eğitim ortamının sunulması için çalışmaların titizlikle sürdürüleceği bildirildi.

Ağustos Gerçe