Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sportif Direktör Yakup Ateş; “Doğru adımlarla ilerlemek istiyoruz”

Aksaray Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Aksaray Belediyespor, yeni sezona iddialı bir başlangıç yapmak için hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Sportif Direktör Yakup Ateş, doğru adımlarla hedefe yürümek istediklerini belirterek, yeni sezon öncesi yapılan çalışmalar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Aksaray Belediyespor yeni sezon

Aksaray Belediyespor Sportif Direktörü Yakup Ateş, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi. Ateş, “Yeni sezon öncesinde hedeflerimize uygun bir takım oluşturmak istiyoruz. Bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Transfer etmek istediğimiz futbolcularla ön görüşmelerimizi yaptık. Resmi anlaşmaları imzaladıktan sonra kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.

Takımda kalacak ve ayrılacak futbolcularla ilgili çalışmaların sürdüğünü belirten Ateş, teknik direktör konusuna öncelik verdiklerini ifade etti. Ateş, “Öncelikle hedefimiz, teknik direktör konusunu çözecek adımlar atmaktır. Aksaray Belediyespor’da çalışmak isteyen birçok ismin olduğunu biliyoruz. Takımımızı bilen, şehri tanıyan ve Aksaray Belediyespor’a daha faydalı olacağına inandığımız bir teknik ekiple yolumuza devam etmek istiyoruz. Bu konudaki görüşmelerimiz devam ediyor” diye konuştu.

Geçen sezonun hedeflerini başarıyla gerçekleştirdiklerini belirten Yakup Ateş, bu sezon daha farklı hedefler peşinde olduklarını söyledi. Ateş, “Geçtiğimiz sezon hedefimiz ligde kalmaktı ve bu hedefe ulaştık. Takımımızı ligde tuttuk ve ilk sezonda ligi tanımaya çalıştık. Bu sezon daha farklı düşünüyoruz. Oluşturacağımız takımla hedefe oynayacak bir kadro yapmak için çalışmalarımız var. İyi bir takım oluşturursak mücadelemizi ve hedefe daha yakın gidebiliriz. Rakip kim olursa olsun, bizim ne yapacağımız önemlidir. Doğru bir oluşumla doğru hedefe gitmek istiyoruz. Bunun için de görüşmelerimiz sürüyor” dedi.

Aksaray Belediyespor’da yönetim, taraftar, teknik heyet ve futbolcu birliğinin geçtiğimiz sezon oldukça iyi geçtiğini vurgulayan Ateş, “Aksaray şehri ikinci lige alıştı. Bu sezon ikinci ligde daha farklı düşünmek zorundayız. Bu doğrultuda transfer çalışmaları yapacağız ve takıma gönül veren, şehirdeki her bir bireyin hoşuna gidecek, izlediği maçlarda yapılan mücadeleden dolayı mutlu olabileceği bir takım oluşturacağız. Bu yönde çalışacağız. İyi niyetliyiz, iyi düşünüyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.
Aksaray Belediyespor, yeni sezonda daha büyük hedeflere ulaşmak için kararlı adımlarla yoluna devam ediyor. Sportif Direktör Yakup Ateş’in liderliğinde yapılan çalışmalar, takımın geleceği için umut verici sinyaller veriyor.

Ağustos Gerçe