Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Adliyesi’nde birlik ve beraberlik duygusu yaşatıldı

Muharrem Ayının gelmesiyle birlikte yapımına başlanılan aşureler, birer birer ikram ediliyor. Bu kapsamda bir organizasyon yapan Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı ev Aksaray Barosu, adliye bahçesinde aşure ikramında bulundu.

Muharrem Ayının gelmesiyle birlikte yapımına başlanılan aşureler, birer birer ikram

Aksaray Barosu ve Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı, Muharrem Ayı vesilesiyle anlamlı bir etkinliğe imza attı. Aksaray Adliyesi’nin ay yıldız bahçesinde düzenlenen aşure etkinliğine hâkimler, savcılar, avukatlar ve adliye personelleri yoğun katılım sağladı.

Baro Başkanı Düzgün, konu hakkında yaptığı açıklama kapsamında, “Aşure, farklı tatların bir araya gelerek bir bütün oluşturduğu; tıpkı toplumumuzun farklı renklerinin bir arada huzur içinde yaşadığı gibi, güçlü bir birliktelik simgesidir. Biz de bu güzel vesileyle aynı sofrada buluşmanın mutluluğunu yaşadık” sözlerine yer verdi.

Etkinlikte birlik ve beraberlik mesajları verilirken, aşurenin farklı tatları bir araya getirmesi gibi, toplumun tüm kesimlerini birleştiren ortak değerlerin vurgusu yapıldı.

Hakan Hidayet Deniz