ortaköy’de 12 mart İstiklal marşı’nın kabulünün 99. yıldönümü ve mehmet akif ersoy’u anma programı yunus emre kültür merkezindegerçekleştirildi.
ortaköy İbn-i sina mesleki ve teknik anadolu lisesimüdürlüğünce organize edilen programa İlçe ortaköy kaymakamı fatih gÖrmÜŞ baştaolmak üzere, ilçe protokolü, daire amirleri okul ve kurum müdürleri çok sayıdavatandaş, öğrenci ve öğretmenler katıldı.
program saygı duruşu ve İstiklal marşı’nın okunması ilebaşladı. günün anlam ve önemini anlatan konuşmanın ardından program, ortaköyİbn-i sina mesleki ve teknik anadolu lisesi öğrencilerinin İstiklal marşımızınkabulü ve mehmet akif ersoy’u anma günüile ilgili hazırlamış oldukları gösterilerinin sunumu ile devam etti.
program sonunda ortaköy genelinde 12 mart İstiklalmarşı’nın kabulü ve mehmet akif ersoy’u anma etkinlikleri kapsamında düzenlenenyarışmalarda dereceye giren öğrencilere yapılan törenle ödülleri verildi.
haber avni kuru

