Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

O mavi renkli otomobil aranıyor; iki gencin yaralanmasına sebebiyet verdi!

Yuva Köyü’nde bisiklet kazası: İki genç ağır yaralandı

Yuva Köyü'nde bisiklet kazası:
  • Mavi otomobilin sıkıştırması sonucu feci kaza

Aksaray merkeze bağlı Yuva Köyü’nde, akraba ve arkadaş olan 15 yaşındaki Sadık Burak E. ile 17 yaşındaki Efe Haşim E., Üçevler bölgesinde bisikletleriyle rampa aşağı inerken arkalarından gelen mavi renkli bir otomobilin sıkıştırması sonucu kaza yaptı. Kazada, iki genç ağır yaralandı.

Bisikletlileri sıkıştıran mavi renkli otomobil kaçtı

Pazar günü saat 15:30 sıralarında meydana gelen olayda, bisikletleriyle seyir halinde olan gençler, arkalarından gelen ve plakasını alamadıkları mavi renkli bir otomobilin kendilerini sıkıştırması sonucu kontrolü kaybederek yol kenarındaki bir taşa çarptılar. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan gençler, vücutlarında oluşan ağır yaralarla kazayı atlattı. Yaralılar, “Rampa aşağı inerken bir anda otomobil bizi sıkıştırdı ve yol kenarındaki taşa çarparak düştük. Otomobil sürücüsü bizim kaza yaptigimizi gördüğü halde durmadan gitmesi bizi çok derinden üzdü” şeklinde kazayı anlattılar.

112 ve Jandarma olay yerine sevk edildi

Kazayı duyan yakınları, durumu hemen 112 Acil Servis ve jandarma ekiplerine bildirdi. Yaralı gençler, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan gençlerin sağlık durumları hakkında bilgi almak üzere yakınları hastaneye akın etti.

Jandarma soruşturma başlattı

Jandarma ekipleri, hastanede yaralı gençlerden aldıkları ifadeler doğrultusunda kazaya sebebiyet veren mavi renkli otomobilin bulunması için soruşturma başlattı. Yaralıların sağlık durumu yakından takip edilirken, aileler ve yakınları da kazaya neden olan aracın bir an önce tespit edilmesini istiyor. Jandarma, olayla ilgili incelemelerini sürdürürken, mavi otomobilin izini sürüyor.

Avni KURU