Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

 MHP’nin Aksaray Seçim stratejisi belli oldu: MHP, seçim kampanyası için Aksaray’da dev çıkartma yapıyor!

Aksaray’da 2 Haziran 2024 Pazar günü Güzelyurt ilçesi ve Sağlık Beldesi’nde yeniden yapılacak olan belediye başkanlığı seçimleri öncesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) heyeti harekete geçti.

Aksaray’da 2 Haziran 2024

İki yerleşim yerinde yapılacak olan seçimler öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray il Başkanı Burhanettin Karataş, Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, Niğde Milletvekili Cumali İnce, Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyeleri Güzide Çıpan, Özer Karakayacı, Hüseyin Korkmaz 11 Mayıs 2024 Cumartesi Aksaray’a gelecekler.

MHP’li milletvekilleri ve Merkez karar yönetim kurulu üyeleri Aksaray’da bir dizi ziyaretlerde bulunduktan sonra Güzelyurt ilçesinde Belediye Başkan Adayı Sadullah Er ve Sağlık beldesinde Belediye Başkan Adayı Abdullah Tosun’a destek vermek için seçim bölgesine gidecekler.

MHP, Aksaray’da 31 Mart seçimlerinde 3’ü ilçe olmak üzere 9 yerleşim yerinde seçimlerden zaferle ayrılmıştı. Şimdi Güzelyurt ve Sağlık Beldesi’nde de başarı hedefliyor. MHP, 2 Haziran’da yeniden yapılacak olan Güzelyurt ve Sağlık beldelerinde seçimleri kazanmanın hesaplarını yapıyor. Güzelyurt ilçesinde MHP adayı Sadullah Er ve Sağlık Beldesi’nde MHP adayı Abdullah Tosun için destek çalışmaları hız kazandı.

Geçtiğimiz seçimlerde Sağlık Beldesi’nde MHP Adayı Abdullah Tosun 763, AK Parti adayı Mehmet Yiğit ise 762 oy almıştı. Seçimlerde iki kısıtlı seçmen oy kullandığı gerekçesiyle seçimlerin yeniden yapılmasına karar verildi. Güzelyurt ilçesinde ise İyi Parti adayı Hazım Turan 549, AK Parti adayı Ünal Demircioğlu 548 ve MHP Adayı Sadullah Er 537 oy almışlardı.

MHP’nin seçim stratejileri, bu kez daha da yoğunlaşarak, Güzelyurt ve Sağlık Beldesi’nde tekrar sahaya inecek olan parti yetkilileri ve destekçileri, seçim kampanyalarını sıkı bir şekilde yürütmeye hazırlanıyorlar. Seçimlerin iptal edilmesine sebep olan kısıtlı seçmen olaylarına rağmen, MHP kararlılıkla hedeflerine doğru ilerliyor.

Hakan Hidayet Deniz

Aksaray Belediyesi, şehirdeki yemek kültürünü
Sıradaki Haber Somuncu Baba Sofrası’nda İnançla Pişen Yemekler Şehri Sarıyor!