Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaraylı Öğrenci 49 Bin Başvuru Arasından Türkiye İkincisi Oldu

Yeşilay’ın düzenlediği “Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek” yarışmasında Aksaray il birincisi olarak finallere katılan Ortaköy Şehit Rifat Kahyaoğlu Anadolu Lisesi öğrencisi Elif Reyyan Birgin, resim alanında Türkiye ikinciliği elde etti.

Yeşilay’ın düzenlediği "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" yarışmasında Aksaray il birincisi

Yeşilay tarafından bu yıl Türkiye genelinde 14.’sü düzenlenen “Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek” adlı “Bağımlılık” konulu yarışmada Aksaray, eğitim ve sanat alanında tarihi bir başarıya imza attı. Toplam 49 bin 334 başvurunun yapıldığı görsel kategori (resim) alanında, kendi eserini Aksaray birincisi olarak finallere taşıyan Ortaköy Şehit Rifat Kahyaoğlu Anadolu Lisesi öğrencisi Elif Reyyan Birgin, jüri değerlendirmesinin ardından Türkiye ikincisi seçildi.


Genç yetenek Elif Reyyan Birgin, kazandığı bu büyük derecenin ödülünü İstanbul Fatih’te bulunan Sepetçiler Kasrı’ndaki Yeşilay Genel Merkezinde düzenlenen resmi törenle teslim aldı. Yoğun katılımla gerçekleşen ödül töreninde başarılı öğrenciyi; Yeşilay Aksaray Şube Başkanı Muhammet Altınsoy, ailesi ve okulunun danışman öğretmeni de yalnız bırakmayarak gurur dolu anlara ortak oldu.
Elde edilen ulusal başarının ardından bir tebrik mesajı yayımlayan okul idaresi, şu ifadeleri kullandı: “Bu büyük başarıdan dolayı öğrencimiz Elif Reyyan Birgin’i, Okul Müdürümüz Namık Altınpınar’ı, danışman öğretmeni Müslim Dinç’i ve ailesini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Fatma Altınok

Sultanhanı’nda Engelliler Haftası kapsamında özel eğitim merkezine ziyaret gerçekleştirildi; özel
Sıradaki Haber Sultanhanı’nda Engelliler Haftası’na anlamlı ziyaret