Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP’nin Aksaray Belediye Başkan adayı belli oldu; İşte o isimler!

MHP Aksaray yönetim üyelerinden

MHP Aksaray yönetim üyelerinden ve MHP kamuoyundan edinilen bilgilere göre Aksaray’da belediye başkan adayı olacak isimler belli oldu.
31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşmesi beklenen Mahalli İdareler seçimlerinde Aksaray’ın siyasi arenası oldukça hareketli geçiyor. MHP teşkilatı, Aksaray’ın tüm belde ve belediyelerine talip olduklarına yönelik yapmış oldukları açıklamaların ardından seçim için çalışmalarına hız kazandırdı.
Aksaray’ın geleceğinin mimarı olacak ismi, Aksaraylı vatandaşları en iyi şekilde hizmet verecek o isim için gerekli araştırmaları yapan Aksaray MHP teşkilatı, seçim için oldukça yoğun çalışmalar yürütüyor.
Belde ve ilçelerde aday olan isimler yavaş yavaş açıklayan Aksaray Milliyetçi Hareket Partisi, Aksaray’ın Belediye Başkan adayı olacak isimleri belirledi.
Kamuoyunda yaklaşan yerel seçimlere yönelik heyecan yaşanırken, Aksaray’da yerel seçimlerde aday olacak isimler merakla bekleniyor. Aksaray MHP yönetiminden ve MHP kamuoyu araştırmasından elde edilen veriler doğrultusunda Aksaray Belediye Başkan adayı olacak isimler;
İnşaat Mühendisi İrfan Çıtak ,
Harita Mühendis Sefer Alkan,
Mimar Mehmet Yardımlı olarak belirtildi. Şimdi gözler bu 3 isimden kimin 31 Mart 2024 seçimlerinde aday gösterileceğine çevrildi.

Haber: Fatma Altınok