Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Aksaray Teşkilatı, Selime’deki Hıdrellez şenliklerine coşkuyla katıldı

MHP Aksaray Teşkilatı, Selime kasabasında düzenlenen Hıdrellez şenliklerine renk kattı.

MHP Aksaray Teşkilatı, Selime

Bugün Selime kasabasında düzenlenen Hıdrellez şenlikleri, Programla ilgili olarak açıklamada da bulunan MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, İl Başkanı Burhanettin Karataş, Ortaköy Belediye Başkanı Ahmet Koyuncu, Helvadere Belediye Başkanı Arif Bellikli, Güzelyurt Belediye Başkan Adayı Sadullah Er ve teşkilat mensubu arkadaşlarımız ile birlikte dünyanın 7 harikası arasında sayılan Kapadokya’nın altın kapılarından biri olan Selime Kasabamızda düzenlenen baharın müjdecisi Hıdırellez Şenliğine ve Anneler Günü Programına katıldık.

bölgenin önemli siyasi ve toplumsal figürlerinin yanı sıra halkın geniş katılımıyla gerçekleşti. Programa katılan MHP Aksaray Teşkilatı, bölge halkına destek ve dayanışma mesajları verdi.
31 Mart seçimlerinde 5 yıl aradan sonra tekrar belediye başkanlığına seçilen Turgut Yayatan’ın liderliğindeki Selime kasabası, bugün adeta bir açık hava şenliğine dönüştü. MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, İl Başkanı Burhanettin Karataş ve yerel yöneticiler, kasaba sakinlerine ve ziyaretçilere selam vererek etkinliğe desteklerini gösterdi.
Şenliklerde, bölgenin doğal güzelliklerinden olan Selime’nin yanı sıra Kapadokya’nın eşsiz manzarası eşliğinde halk oyunları gösterileri, geleneksel müzik dinletileri ve yöresel lezzetlerin sunumuyla renkli anlar yaşandı. Programın Anneler Günü’ne denk gelmesi nedeniyle, katılımcılar kıymetli annelerin unutulmamasını da özellikle vurguladılar.

Hıdrellez şenlikleri, Selime kasabasının yanı sıra çevre köy ve kasabalardan yüzlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşirken, etkinliğin amacı bölge halkını bir araya getirerek dayanışma ve kaynaşmayı pekiştirmek oldu.

Hakan Hidayet Deniz

Aksaray'ın sevilen ilçelerinden Sultanhanı'nda yer
Sıradaki Haber Sultanhanı’nda Sınıflar Arası Futbol Turnuvası Yapıldı