Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Köylerin ihtiyaç ve talepleri görüşüldü

Aksaray Vali Yardımcısı ve

Aksaray Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hakan Kılıçkaya’yı tebrik ziyaretleri devam ediyor. Aksaray İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine geçtiğimiz haflarda başlayan Hakan Kılıçkaya göreve gelmesiyle birlikte tebrik ziyaretlerinde bulunulmaya devam ediyor.
Aksaray Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kılıçkaya’yı, İl Genel Meclis Üyesi Abdi Okur ve beraberinde Darıhüyük Köyü, Kutlu Köyü, İncesu Köyü ve Yapılcan Köyü Muhtarları ziyaret etti.
Genel Sekreter Kılıçkaya’yı makamında ziyaret eden heyet, köylerde yapılan çalışmalar hakkında ve köylerin istek ve ihtiyaçlarına yönelik görüşme yaptı. Köylerde yürütülen yol çalışmaları ile köylerde ulaşım hem kolaylaşıyor hem de konforlu hale getiriliyor.
Aksaray ilinin gelişim ve büyümesine yönelik İl Özel idaresinde köylerin istek ve ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalar yürütülerek köylerde yaşayan vatandaşların yaşam standartları arttırılıyor.
Köylerde ulaşımı kolaylaştıran çalışmalarla ulaşım hem rahatlıyor hem de konforlu hale geliyor. Genel Sekreteri ziyaret eden köy muhtarları heyeti, köylerde yaşanan sorun ve talepleri dile getirerek çözüm bulma yolunda Genel Sekreter Kılıçkaya ile istişare etti.
Haber: Fatma Altınok