Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kırımlı Masterlar galibiyetle tanışmak istiyor

Aksaray Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Masterlar Ligi’nde heyecan sürüyor.

Aksaray Amatör Spor Kulüpleri

Aksaray’da bu yıl ilk defa düzenlenen Masterlar ligine katılan Kırımlı Masterlar futbol takımı ilk iki maçı kaybetmesine rağmen ümitlerini kaybetmediler ve Cuma akşamı oynayacakları Selçuklu masterlar maçına sıkı şekilde hazırlanıyor.

Kırımlı masterlar takımının başkanı Kemal Yasav yaptığı açıklamada,  İlk iki maçta Kaleci Ömer olmak üzere 3 sakatlık yaşayan Kırımlı Masterler takımlarından umutluyuz ve şeytanın bacağını kırıp, galibiyetle tanışmak istiyoruz” dedi.

Kırımlı Masterlar takım kaptanı Rıdvan Doğan yaptığı açıklamada, Güzel bir etkinlikte yarışıyoruz. Bu etkinliği organize eden Aksaray ASKF Başkanımız Cavit Kılıç’a teşekkür ediyorum. Bu tür turnuvalar insanları spora teşvik ediyor. Bizler de gençlere örnek olmak için buradayız. Takımımız birkaç maçtan sonra hazır olacak. Gün geçtikçe takım birbirine uyum sağlıyor. Yaşanan sakatlıklar bizleri üzdü inşallah arkadaşlarımız bir an önce iyileşir ve takıma katılır. İlk 2 maçı kaybettik ama bunları çok fazla umursamıyoruz. Lig de en fazla taraftarı olan ve taraftar bakımından en avantajlı takım biziz.  Önümüzdeki maçlarda çok daha iyi maçlar çıkaracağımıza inanıyorum ve taraftarlarımızı Cuma günü oynayacağımız maça bekliyorum” dedi.

Kırım Masterler 3. Maçını Cuma günü saat 22:00 da Selçuklu Masterler ile 2 nolu Sentetik saha da  oynayacak.

Avni Kuru